2014. szeptember 12., péntek

Urban Decay Perversion mascara

Az elsőző havi Ipsy csomagommal érkezett ez a szempillaspirál, így már nagyjából egy hónapja használom. Volt időm kitapasztalni, gondoltam épp itt az ideje megírni róla a véleményem. 

I got this mascara in my August Ipsy bag so I'm playing with it about a month now. I had time to figure out how it works and I thought it's time to share my opinion about it.  


A csomagolása nagyon tetszik, mivel én a letisztult, egyszerű vonalakhoz húzok, így ez a kis fém tok nálam igazán bevált. 
A spirál kialakítása, hát igen, ezzel van igazán problémám. A fej túl sok festéket vesz fel amit a tok kihúzáskor nem vesz le. A sok extra festékkel pedig nehéz szépen dolgozni. 
A formulával semmi problémám, remekül működik de bárcsak lenne egy jobb spirál hozzá.
A színe szép fekete, jól mutat.
A tartósságára sem lehet problámám, egy egész napot kibírtam vele, maszatolódás nélkül.

I really like the packaging. I always liked the simple, clean lines so this nice metal mascara is right up my alley. 
What I don't like in this mascara is the brush. It picks up way to much paint that doesn't come off when we take it out from the tube and with this much extra it's hard to work clean.
The formula is good works nice but I wish they would choose a different brush.
It has a bold black color, looks great.
The durability is also good. I had it on for long days and hadn't have any problem not even a little smudging. 



Ha nem nézzük a problémát a fejjel egész jó kis spirál kerekedne belőle, de sajnos így nálam nem nyerő, biztos nem fogom megvenni a teljes kiszerelést.

If we ignore the problem with the brush it could be a really good mascara but like this unfortunately it's not my favorite and I'm sure I won't purchase the full size.
Nektek hogy tetszik?
How do you like it?

További szempillaspirálok/ other mascara reviews

4 megjegyzés:

  1. Igen, ezek a kefék ilyenek sajnos. Nem tudom próbáltad-e, de én így szoktam ezekkel bánni: használat előtt jól megtisztítom egy zsebkendővel, nem pocséklás ez, csak megszabadítod a kefét a régi festéktől. Ezek után sokkal kevesebb festéket fog a kefe felvenni, mert a régihez már nem tapad az új, spirálozni is szebben lehet majd :)
    Egyébként nagyon szép szempillákat varázsolt neked, bár alapból is szépek a pilláid :) Ehhez a spiráloz még nem volt szerencsém, bár nagyon szeretem a márkát, de szerintem inkább a paletták az erősségeik :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm a tippet, még nem próbáltam, de ezzel most biztos megteszem. :)

    VálaszTörlés
  3. I love this mascara, I received it in my August Ipsy bag and it was love at first swipe.

    VálaszTörlés
  4. I got this in my Ipsy bag too. I like it but I'm not in love with it. You got some great eye shots of the mascara on you!

    -theclutteredcounter.com

    VálaszTörlés