2014. augusztus 19., kedd

benefit - They're Real! mascara

Gondolom már hozzátok is elért a Benefit They're real! szempillaspirál hírneve. Nem is kell túl messze mennünk, a Youtube-on több közkedvelt guru emlegeti ezt a spirált mint a szent grált. Mivel én is kézhez kaparintottam gondoltam készítek egy rövid beszámolót nálam hogy vált be.

I guess you already heard about the Benefit They're Real! Mascara's reputation. You don't have to go too far to see some of the most popular YouTube gurus mention this spiral as the holy grail. I thought why not write a short review for you about how it worked out for me.



A csomagolásról nem sokat tudok mondani mivel ez csak egy minta darab, de ezzel semmi problémám nem volt, kellemes tapintású, jól záródó tégely. 
A spirál kialakítása ami igazán érdekes, remélem a képen is jól látszik, a nagyrésze oldalra álló műanyag sörték, de ami igazán érdekes az a vége ahol szintén apró tüskék találhatók így könnyebb szeparálni az összeragadt pillákat és a belső szemzugban is elérhetünk minden apró pillát.  
A formulával semmi probléma, krémes, könnyen felvihető, gyorsan szárad. 
A színe nekem kifejezetten tetszik, szép fekete, de nem túl erős, így egész természetes hatása van.
A tartósságra megint nem lehet panaszkodni, megerőltetés nélkül kibír egy teljes napot, nem kopik, nem maszatol. Vízálló sminklemosóval pedig könnyen meg lehet tőle szabadulni.

Since this is only a sample so I can't judge the original packaging but I had no problems with this, feels great, well-sealed jar.  
It's the brush what's really interesting I hope the picture clearly shows that the majority of  it is side plastic bristles but what is really interesting for me is the end where you also can find small spikes that easily separate stucked together lashes and I can reach all the small lashes even in the inner corner of the eye.
The formula is good, creamy, easy to apply and dries quickly.
I really like the color it's black but not too dark so it still look natural on my lashes. 
The durability is also good. It stays on for a long day without any problem, no smuding, no flaking and I can wipe it off easily with a waterproof makeup remover. 

 
Az ígéretek alapján hosszabb, göndörebb, dúsabb pillákat varázsol amik szépen megemeltek és szétválasztottak. A hosszabb, göndörebb, emelt és szétválasztott részben nem is vitakozom viszont a dúsabb hatást én nem igazán tapasztaltam. Lehet, hogy egy második réteg megoldotta volna a problémát, de nem igazán szeretem rétegezni a spirált mert nálam mindig póklábasan néz ki a végeredmény, azt meg ki akarja.
De nem panaszkodom, szerintem tényleg jól mutat, könnyű felvinni, kitart akár egész nap de úgy gondolom a teljes méret ára ($23 ~ 5.410 Ft) elég borsos, amiből akár több drogériás spirált is be lehet szerezni amik legalább olyan jól beválnak mint ez.

According the company it should lengthens, curls, volumizes, lifts and separates your lashes. I definitely see the lengths, curls, lift and separates part but I didn't get to much volume with this mascara. Maybe a second coat would help the problem but I don't like to layer several  coats of mascara because at the end my lashes always look like spider legs and who wants that, right?
I can't complain I have no problem with this mascara it looks good, easy to apply and holds on for a whole day but I do think that the price ($23) is too high and for that money you can buy at least 2 drugstore options that work just as well as this one.
Szerintetek milyen az eredmény, ti megvennétek a teljes kiszerelést?
What do you think about the result, would you buy the full size?

További szempillaspirálok/ other mascara reviews:

2 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik ennek a spirálnak a hatása, igazán szép pillákat varázsolt, bár ahogy nézem az előtte képeket, amúgy is szép hosszúak a pilláid :)

    VálaszTörlés
  2. én amikor szempillaspirálról van szó,nem igazán szeretek vagyont költeni.hamar lejár a szavatosságuk,lehet egy teljes kiszerelést ennyi idő alatt nem is használnék el. :(
    amúgy tetszik a végeredmény :)

    VálaszTörlés