2014. július 25., péntek

I'm back!

Már egy jó ideje nem jelentkeztem új bejegyzéssel, ennek több oka is volt, az egyik, hogy egy jelentős változás történt az életemben. Ez a változás pedig nem más mint egy ici-pici pocaklakó. Nagyon boldogok vagyunk és alig várjuk, hogy itt legyen, de sose gondoltam, hogy ez valójában mivel is jár, már csak maga a terhesség is. Nem szeretnék panaszkodni, mert soha semmiért nem adnám ezt a kis makit és minden kellemetlenséget megér, és eddig minden a legnagyobb rendben van vele, de a vele járó ''egyebekről' senki nem mesél mielőtt teherbe esnél. 

It's been a long time since I wrote new entry, this has a lot of reasons, one of them is that a significant change is coming in my life. And this change is an itsy bitsy baby. We are very happy and excited to finally meet him, but I've never thought what it is that the pregnancy really involves only itself. I do not want to complain, because I would never give him for anything and it worth all the discomforts, and so far everything is okay with him, but nobody tells you before you get pregnant what to expect.

   

És most, hogy sikerült alkalmazkodni a változásokhoz, igyekszem visszatérni a blogoláshoz is. Biztos vagyok benne, hogy ahogy az életem változik a blog témája is kicsit el fog kanyarodni és talán több babás és életviteles bejegyzést találhatott majd itt, de ez még a jövő zenéje. Egyelőre örülök, hogy újra le tudtam ülni és hosszú hónapok után megint írhatok pár sort. 
Készüljetek, pár napon belül visszatérek néhány újabb bejegyzéssel!

And now that I managed to adapt to changes, I try to return to blogging as well. I'm sure that as my life will change the blog is going turn a bit and you may find more posts here about lifestyle and baby stuff, but it remains to be seen. For now, I'm glad that I was able to sit down and write a few lines after many months.
Get ready, I'll be back with new posts in a few days!

13 megjegyzés:

 1. Oh, gratulálok! :) Remélem írsz majd az "egyebekről" is! :)

  VálaszTörlés
 2. Gratulálok, és várom a jövőbeli bejegyzéseket, akár az egyebekről is :-)

  VálaszTörlés
 3. Kétgyermekes anyaként még nem gratulálok, csak ha megszületik a pici. Addig viszont veled örülök ;) épp tegnap este jutott eszembe, mennyire hiányzik a blogod. Jó, hogy visszatérsz!

  VálaszTörlés
 4. Gratulálok a pocaklakóhoz! :)

  VálaszTörlés
 5. Gratulálok!Örülök,hogy megint írsz!

  VálaszTörlés
 6. Ó, de kis cukor már most is! Gratulálok! :) Könnyű szülést és jó egészséget kívánok nektek! :)

  VálaszTörlés