2014. március 12., szerda

lovely - pump up mascara

Az utolsó csere-berém alkalmával kaptam ezt a Lovely szempillaspirált amit persze gyorsan ki is kellett próbálnom és itt is vagyok egy kis leírással róla.

I got this Lovely mascara in my last swap and of course I had to try it quickly. So here is a little description about it.

A csomagolása egyszerű, élénk sárga műanyag kék felirattal. Hogy őszinte legyek, csak a csomagolás engem nem csábítana arra, hogy kipróbáljam, de szerencsére itt volt nekem Rebeka. 
A spirál kialakítása nem a hagyományos szimmetrikus szálas, a képen is elég jól látszik, hogy asszimetrikus műanyag sörtéi vannak. Az egyik fele teljesen egyenes, a felső része pedig félkör alakú, egész könnyű vele dolgozni. Az alsó kis sörtékkel könnyen lehet bánni az alsó pillákkal, a félkörrel pedig könnyen lehet a felső pillákat áthúzni.
A formulája krémes, gyorsan szárad, így nem maszatol. Én semmilyen szagot nem éreztem mikor használtam. 
A színe szép mély, intenzív fekete. 
A tartósságra sem lehet panaszom, nálam szépen kibírt egy egész napot. Az egyetlen hátránya az lehet, hogy nem vízálló, így bármilyen nedvesség éri azonnal olvad le a szemről. Viszont ebből következik, hogy este nem kell sokat szenvedi, bármilyen sminklemosó könnyedén elbánik vele.

The packaging is simple, bright yellow plastic with blue label. To be honest only the packaging is not tempted me to try it but fortunately I had Rebeka.
The design of the spiral is not the traditional symmetric fibers. As you can see in the picture there are asymmetrical plastic bristles. The lower half is completely straight and the upper part is semi-circular so quite easy to work with. The lower small bristles can easily handle the lower lashes and the semi-circle can be easily used on the upper lashes.
The formula is creamy and dries quickly so it doesn't messy. I haven't felt any smell when used it.
 The color is the perfect deep black, I really like it.  
I can not complain about the durability it can hold  for a whole day. The only downside may be that it isn't waterproof so any water will instantly melt it off. However, in the evening you do not have to suffer a lot any makeup remover wipe it off easily.

A képeken mindösze egy réteget vittem fel, göndörítés nélkül és így is igen látványos az eresmény. A leírása alapján göndörít és megemeli a szempillákat és valóban. Szerintem nagyon jó kis spirál, ha hazamegyek biztos betankolok belőle pár darabot. 
Még egyszer köszönöm Rebeka!
Ti próbáltátok már, mi a véleményetek róla?

On the picture I have only one coat of mascara without curling my lashes and I think it still pretty impressive. On the tube it says curls and lifts the lashes and it works. I really like this spiral when I go home I'll definitely buy some more.
Thanks again Rebeka! 
Have you tried it, what do you think?

2 megjegyzés:

  1. Ez a kedvenc spirálom! Már nem az elsőt használom, és tuti veszek még belőle. Nagyon olcsó és tényleg szép pillákat csinál. Egyedül talán a Too Faced Better than sex spirált próbálnám még ki, de másra nem cserélném le :)

    VálaszTörlés