2014. szeptember 3., szerda

August empties

Igyekszem jobban számon tartani mi az amit elhasználtam és jelentést adni nektek róla mennyire vált be és újra be fogom-e szerezni. Előző hónapban gyűjtögettem is az üres üvegeket úgyhogy itt az ideje, hogy megosszam veletek mi gyűlt össze.

I try to keep better track on what I used up and give you report how it worked out for me or will I repurchase these items. Last month I was collecting the empty bottles so it's time to share with you what I collected.

  
tarte - pure maracuja oil

Már épp ideje volt, hogy elhasználjam, elég régóta a polcon állt, mikor beszereztem írtam is róla egy bejegyzést, itt elolvashatjátok. Nagyon jó termék, de nem tudom naponta vagy huzamosabb ideig használni mert a bőröm nem bírja, így biztos nem fogom újra vásárolni.

It was time to use it up it stood on my shelf long enough. When I got it when I wrote a post about it that you can read it here. It is a great product but I couldn't use it every day or for longer periods of time because my skin can't handle so for sure I won't buy it again.

healthy sexy hair - soy renewal

Nagyon nagy kedvenc volt, kevés elég volt belőle és remek illata van. Gyorsabban száradt tőle a hajam és nagyon egészséges és könnyen kezelhető volt használat után, ha elfogy a jelenleg használt haj olajam biztosan beszerzek belőle egy teljes méretet.

It was a huge favorite of mine little enough and it and smells great. My hair dried faster and it was healthy and very easy to handle after used it. If I run out of the hair oil what I use currently I will definitely buy the full size.
 
psssst! - instant dry shampoo

Ahhh, meg sem kellett volna venni. Nem használt semmit és még az illata is kellemetlen volt. Sokat próbálkoztam vele, hátha csak én nem használom jól, de vagy nem sikerült rájönnöm a trükkjére vagy tényleg nem működik. Örülök, hogy végre elfogyott és biztos nem fogom újra beszerezni.

Ahh I shouldn't have bought it. It didn't work and also smelled awful. I really tried cause I thought maybe just I can't use it properly but I couldn't figure out its secret or it just really don't work. I'm glad finally I'm over it and I'm more than sure I won't purchase it again.

pantene - smoothing balm

Különösebb problémám nem volt ezzel a hajon hagyható kondícionálóval de nem is voltam elájulva tőle. Ez is egy olyan termék aminek örülök, hogy elfogyott és biztos nem fogok a boltban többet utána nyúlni.

I had no particular problem with this leave-in conditioner but I wasn't impressed too. It's another product that I'm happy to used up and I won't buy it again.

Ti miket használtatok el mostanában? Van olyan ami különösen nagy kedvenc lett?
 What did you used up lately? Are there any that become favorite?

3 megjegyzés:

  1. Hogyha azt akarod,hogy kevésbé zsírosodjon a hajad,és egészséges,szép hajkoronád legyen,akkor figyelmedbe ajánlanám a White Hairt,biztos vagyok benne,hogy tudnak neked segíteni :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerencsére most nincs problémám a hajammal, de mindig szívesen kipróbálok új dolgokat. Köszi az ajánlást, utána fogok nézni. :)

      Törlés
    2. Nem kéne a White Hairt minden blogon promózni komment formájában, már vagy a 6.-7. helyen látom ezt a bújtatott reklámot...Főleg ha olvasnád ezt a blogot, tudnád hogy Amerikában él az írója!

      Törlés