2014. szeptember 25., csütörtök

ipsy - September


Kicsit késve, de csak eljutottam oda, hogy megírjam a beszámolót a szeptemberi ipsy dobozomról. Kezdjük a kis metál hangulatú neszeszerrel amibe teljesen bele vagyok szeretve, ritka az olyan, hogy tényleg "használható" ez a kis extra. Ráadásul a termékek is igen megnyerőek ebben a hónapban, főnyeremény ez a csomag.

A little late but finally I got to write my review on the September Ipsy bag. Let's start with this metal feel pouch what I really really fall in love with. It is so rare that they include a bag that actually cute end usable. And in this month there was also a very good selection of products in my bag so I'm quite happy and impressed. 



Briogeo - Don't Despair, Repair! deep conditioning mask 

Be kell vallanom ezt a haj maszkot még nem próbáltam ki, így sokat nem tudok róla írni. Az illata nagyon finom ez már egy jó pont, ha beválik írok róla egy komolyabb beszámolót.

I must admit that I haven't tried this hair mask yet so I can't write much about it. The smell is very nice so that's a good point, if it works I write a deeper review.


Maybelline - MASTER GLAZE Blush Stick in “Make A Mauve"

A színe a második képen élethű. Egy elég sötét mályva színű pirosítóról van szó, ami először túl erősnek tűnt, de nagyon szépen eldolgozható és úgy egy gyönyörű viselhető árnyalatot kapunk. Remekül  kihasználható pirosító az őszi időszakra.

The second picture is true to color. It's a quite dark mauve blush and at first it seemed too strong but it's easy to blend out and then you'll get a very nice and wearable shade. It's a beautiful blush for this autumn period.

 
Pacifica - 7 Free Nail Polish in Red Red Wine

Szép mély bordó árnyalat, a képen világosabbnak tűnik. Ez egy szintén tökéletes árnyalat az őszre. Egy rétegben egész jól fed viszont sajnos nem túl tartós, ha jól emlékszem 2 napot bírt ki majd elkezdett lepattogni.

Beautiful deep red color but in the image it appears lighter. This is also a perfect shade for autumn. One layer covers well but unfortunately not very durable, I think I had it on for two days then it started chipping.


Be A Bombshell - Smooth Criminal Powder

A szokásos fehér/átlátszó púder az alapozó fixálására. Mikor próbáltam nem volt vele különösebb problémám, de nem is lettem szerelmes, sajnos pár óránál tovább nem tartott. Ebben a kategóriában még keresem a kincset érő terméket.

The usual white / translucent finishing powder. When I tried I didn't have any particular problem with it but I wasn't in love with it, unfortunately it didn't last more than a few hours. In this category I'm still looking for my holly grail.

Nourish Organic - Moisturizing Cream Face Cleanser
 
Alkoholmentes, gluténmentes, illatanyagmentes és teljesen vega arctisztító telis-tele antioxidánsokkal és vitaminokkal, ugyan mi kéne még? Reméljük olyan jól is működik mint amennyit ígér. 

Alcohol-free, gluten-free, fragrance-free and totally vegan cleanser packed with antioxidants and vitamins, what else would I need? I hope it works as good as they promise.
 
 
Mit gondoltok az ehavi ipsy csomagomról? 
Én igazán elégedett vagyok vele, biztos vagyok benne, hogy mindent fogok tudni használni. 
Ne felejtsetek el játszani a Rituals nyereményjátékon a Tao spa kollekcióért!

What do you think of this month's ipsy bag?
I'm really happy with it, I am sure that I will be able to use everything.

Do not forget to enter the Rituals giveaway to win  the Tao spa collection!

1 megjegyzés:

  1. Annyira irigy vagyok, szuper a tartalma és maga a neszesszer is! :) Úgy sajnálom, hogy itthonról nem lehet rendelni :/

    VálaszTörlés