2014. augusztus 29., péntek

my baby belly creams

Mivel az elmúlt hónapokban a bőrápolási rutinomba szervesen beépült az egyre növekvő pocakom ápolása ezért gondoltam megmutatom mik azok a bőrápolók amiket legtöbbet használok.

During the last few months pampering my growing baby belly become a big part of my skincare routine so I thought I should show you what are my favorite products that I use most.


Most a 6. hónap végén tartok és eddig szerencsére elkerültek a terhességi csíkok és ígyekszem mindent megtenni, hogy ez így is maradjon. Ennek egy része az egészséges életmód, mozgás és étkezés, a hirtelen túlzott súlynövekedés elkerülése, a másik fele pedig a megfelelő krémek használata a pocimon.

I'm at the and of the 6th month and until now fortunately I don't have any stretch marks and I try to do everything to keep it in this way. One part of it is the healthy lifestyle, exercises and healthy diet to avoid the excessive weight gain and the other part is that I use the right creams on my belly.

The Body Shop - Shea Butter & Sesame Oil Body Balm

Bár nem kifejezetten terhes pocakra ajánlják de arra is tökéletes. Az illata pont olyan mintha egy spaban ücsörögnék és egy kényeztető kezelést élveznék. Imádom, hogy indulás előtt is használhatom, a bőröm egy pillanat alatt felszívja és mehetek is. 

It's not actually for baby bump but it works wonderful for that too. The scent is just like you're sitting in a spa and enjoying a relaxing treatment, I love it. I like to use it before I leave home because my skin soaks it in within a minute and I'm good to go.

Herbolution - Touch of Nature Blooming Belly Balm

Teljesen természetes krém, csupa organikus összetevőkkel. Az illata nekem kicsit erős, méhviaszos és sajnos nem szívódik fel gyorsan így többnyire csak este használom mikor tudom, hogy már nem fogok kimozdulni.

All-natural cream with just organic ingredients. The smell is a little strong for me because it contains beeswax and unfortunately isn't absorb quickly so mostly I use it when I know I'm not going out that evening.

The Organic Pharmacy - Coco Melon Oil

Ez a kedvencem a három közül. Szinte pár csepp elég belőle és ez a kókusz - sárgadinnye illat valami fantasztikus, sokáig érezni használat után is. Attól függetlenül, hogy olaj gyorsan felszívódik és nem hagy maga után ragadós, kellemetlen érzést.

This is my favorite of the three. Just a few drops enough and the coco melon scent is amazing and you can feel it a long time after use. Even though it's an oil it absorbs in seconds and doesn't leave any sticky, uncomfortable feeling.

Esetleg ti tudtok ajánlani valamit? Ti mit használtok/használtatok?
Can you maybe suggest something for me? What do/did you use?

2 megjegyzés:

  1. Szia!

    Elárulod, hogy azt a kókuszos-dinnyés olajat hol lehet beszerezni?:) Az illata nagyon kiváncsivá tett!:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, még nyaralás alatt szereztem be Punta Cana-n, azóta próbálom én is felkutatni hol tudnám beszerezni ha elfogy. Pont ezt még nem találtam sehol, de ebay-en és etsy-in be lehet szerezni coco-mango illatosítású olajokat, szappanokat. Szerintem a következőt én is onnan veszem.

      Törlés