2014. augusztus 26., kedd

Breakfast with Marcelle

Péntek reggel azon szerencsések között lehettem akik részt vettek a Birchbox áltat szervezett Marcelle kozmetikumok bemutatásán egy kellemes reggelivel egybekötve. Nagyon élveztem és remélem lesz még lehetőségem hasonló eseményeken is részt venni. A poszt végén találtok képeket magáról az eseményről is.
Az élményen kívül még gazdagabbak lettünk egy kis Marcelle ajándékcsomaggal is aminek a tartalmát szeretném most nektek megmutatni. A márkáról annyit érdemes tudni, hogy bőrápolási és smink termékekket forgalmazó kanadai-francia cég. Szerencsére mindent terméknek elérhető az ára és teljesen természetes anyagokat tartalmaznak, mind parfümmentes és hipoalergén. 

I was one of the lucky ones who could spend the Friday morning on a nice breakfast organized by Birchbox where I got to know more about the Marcelle cosmetics. I really enjoyed the event I hope I'll have more opportunity to participate in other blogger events. You'll find some pictures about the breakfast at the end of the post.
In addition to the experience we even become richer with a Marcelle gift bag that I would like to show you now. What you should know about the brand is that they are a Canadian-French company distributing skin care and makeup products. Fortunately the price of every product is affordable and they contain only natural ingredients all of them perfume free and hypoallergenic.

Kaptunk egy szép sminkpalettát, ami 9 szemhéjfestéket, 3 orcára való terméket és 3 aplikátort tartalmaz. Ja és persze a teljes méretű tükrök amit én nem sokat használok egy palettában sem de igazán tudom értékelni ha adnak erre is a gyártók. 

In the gift bag there was a makeup palette with 9 eyeshadows, 3 cheek products and 3 applicators. And of course a full size mirror what I usually don't use in my palettes but I can appreciate if a company thinks about it.
A színek gyönyörűek a palettában, minden évszakhoz és alkalomhoz készíthető vele megfelelő smink. Bár mikor felvisszük eléggé porolnak, nem is véletlenül ajánlották a bemutató alatt, hogy miután kész a smink a szemünkön egy hidratlókendővel töröljük le a szemünk alatt a lehullott felesleget majd utána álljunk neki az alapozásnak. Sminkhez még nem használtam a palettát, csak a swatch-ok elkészítéséhez, ha gondoljátok megpróbálok vele elkészíteni egy sminket egy későbbi posztban, így talán bővebb véleményt is tudok róluk írni.

I really enjoy the colors in this palette I think you can create a pretty look for each season and occasion you want. But when I applied them for the swatches they were very powdery and a lot fell off so it's not a surprise the makeup artist suggested in the demo to wipe of the excess under the eye when we finished with the eye makeup and then start the foundation and concealer. I didn't use them for makeup yet but if you think I'll try to create a look with it in a later post so in this way I'll can tell you more about the quality too.
1. sor/ 1. line

2. sor/ 2. line
3. sor/ 3. line

A bemutató végén lehetőségünk volt összeállítani saját szájfényeket ami rendkívüli élmény volt, látni ahogy az összeválogatott színekből kialakul a végeredmény. Én 3 egyedi szájfényre tettem szert, az egyetlen problámám vele, amit ott is mondott a keverő srác, hogy mind elég halvány, szinte átlátszó árnyalatként fog mutatni az ajkakon. Az állaguk nagyon kellemes, nem túl ragadós és elég hidratáló, nagyon tetszenek. 

At the end of the demo we got the chance to create our own lip gloss which was an extraordinary experience to see how the end result forms from the assorted colors. I ended up to create 3 lip glosses and my only problem with them, what the guy who mixed them also mentioned, they all look very similar and sheer when I apply them. The consistency is very pleasant not too sticky and quite moisturizing I really like them.
A csomagban volt még 2 arcápolási termék is, egy BB krém és egy BB arctisztító amiről őszintén szólva még sosem hallottam de nagyon szívesen kipróbálom, ahogy ott utána kérdeztem, hogy mégis mit várjak tőle, mivel tud többet mint egy mezei arctisztító azt a választ kaptam, hogy ugyazokkal a jó tulajdonságokkal bír mint egy BB krém, nem is gondoltam volna, amint kipróbálom tájékoztatlak Titeket az eredményről. A BB krémről sem tudok egyelőre sokat mondani a színe jónak tűnik és nagyon jókat mondtak róla. Az egyetlen szívfájdalmam ezzel kapcsolatban, hogy nincs benne SPF mivel az USA egyelőre nem engedélyezte az SPF tartalmú termékeik behozatalát. 

In the package there was 2 skin care product too, a BB cream and a BB cleanser what honestly I've never heard of but I'm ready to try. I asked around what to expect how is it more then any other cleanser and they told me it has all the benefits of a BB cream (I've never thought) so if I try it out I let you know what I think about it but it definitely sounds good. I can't say to much about the BB cream except the shade seems good and they told really good things about it. My only concern is that there is no SPF in it because the US government didn't approve the importation of SPF containing products yet. I don't get it but well maybe later.
 

Egy elragadó blogger, Kristen aki szintén ott volt a reggelin is megírta a véleményét a termékekről, mindenképp nézzetek be hozzá is. 
És akkor néhány beígért kép az eseményről.

A lovely blogger, Kristen who I met at the breakfast also wrote a review on the products, be sure to check out hers as well.
And a few picture from the breakfast as I promised. 


1 megjegyzés:

  1. Nagy tetszik ez a saját, egyedi szájfény-dolog, kár, hogy felkenve inkább áttetszősek lesznek, pedig így igazán személyre szabott színeket lehetne kreálni.

    VálaszTörlés