2013. szeptember 25., szerda

kívánságlista a hazaútra

Nagyjából egy hónap múlva indulunk haza egy kis "pihenőre" és már írogatom a listát mi is az amit be szeretnék szerezni a hazai polcokról. Persze fogadni mernék, hogy ennél jóval több dolog fog a táskámban landolni visszafelé.

A lista elején a Sleek Vintage Romance palettája áll, teljesen belebolondultam. Gondoltam előre megrendelem anyumhoz, így nem kések le róla, folyamatosan nézegetem a Makeup Plaza honlapját, de mindig ki vannak fogyva belőle. Mi lesz így velem...



A következő a sorban egy az előzőhöz illő pirosító amit szintén a Sleek termékei közül néztem ki, méghozzá a Pomegranate pirosítót. Csodás őszi árnyalat, remélem nem csak a képen ilyen szép.

Ezek azok ami után nagyon fáj a szívem. A többi darab is tetszetős, de azok után nem fogok keseregni ha nem sikerül beszerezni.
Sminkek közül még két Catrice termék van a listán. Az egyik a Nude palettájuk ami szerintem nagyon hasonlít a H&M verzióhoz és olvastam róla hideget és meleget is, szóval még kétesélyes, majd eldől ha meglátom.

A másik, ami valójában jóval több mint egy, a Liquid Metal szemhéjpúderek egyike vagy mindegyike. Az összesnek csodás a színe és minél többet nézegetem annál jobban tetszenek. Talán a zöldes-kékes verziót ki tudom hagyni, de a többi nélkül nehéz lesz élni.
Ezeken kívül még egy dolog van amit nagyon nagyon szeretnék beszerezni, az pedig a Bioderma arclemosója. Itt próbáltam már párat de egyik sem vált be igazán. És ugye tudjuk az összes amerikai YouTube arc is azt hangoztatta hónapokon keresztül, hogy ennél nincs csodásabb lemosó a nap alatt. Kihagyhatatlan, ennyi.

Ha bárkinem bármilyen információja lenne a fent említett csodák fellelhetőségéről kérem ne habozzon megosztani velem és azonnal kommenteljen, Pest és Székesfehérvár környéke előnyben. Nagyon nagyon hálás lennék.
És ha bárkinek tudok segíteni amerikai termék beszerzésében és szállításában, állok rendelkezésére. Természetesen nem ipari mennyiség esetén, de egy-két apróság még elfér a bőröndben.

8 megjegyzés:

  1. Szia! Épp most kaptam mail-t a MakeUp Plazától, hogy ismét van raktáron a Sleek Vintage paletta. Hajrá, remélem sikerül elcsípned!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úristen, imádlak! Köszönöm szépen!!!! Megyek és rendelem is!!

      Törlés
    2. Szívesen :-)
      A Pomegranate nekem is beugrott a kosaramba a Vintage rendelésekor. Nagyon szép, nem fogod megbánni.

      Törlés
  2. A Catrice Nude palettájával én is szemezgetek egy ideje, nincs kirakva teszter, így nem tudom, hogy megvegyem-e vagy ne. A Liquid Metal-ból vannak kint teszterek, és kipróbálva nagyon pigmentáltak voltak, de hogy milyen lehet használat közben azt nem tudom, mert nem vettem meg, csak nézegettem.

    VálaszTörlés
  3. Eppen ezt akartam mondani, megerkezett az utapotlas! Lesz rola teszt is a napokban. H&M paletta van meg, a Catrice tul fenyes nekem, egyik sem az igazi. Elobbi inkabb szurkes mint barnas. A Bioderma tenyleg jo, de nem csodaszer csak sok a hype Egyszer ki kell probalni :).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Hmm, akkor a Catrice palettát még tényleg jól átgondolom. Köszi neked is az infot, kíváncsi vagyok a tetsztre, a képek alapján csodás paletta lehet ez a Vintage Romance.

      Törlés
  4. én nagyon szeretem a catrice palettát:) Tényleg fényes, de ez nem sok. És nekem nem kopik le hamar, szépen fed. A bioderma lemosó tényleg jó, de van más, hasonlóan jó is.

    VálaszTörlés