2013. szeptember 17., kedd

elfogytak - arcápolás

Itt egy következő adag üreske. Most az összes termék az arcápolás köréből került ki, vannak köztük nagy kedvencek és kevésbé a szívemhez nőtt dolgok is, de nézzük is őket.


Név: Neutrogena naturals - fresh cleansing + makeup remover
Ár: $7.99 ~ 1.800 Ft

Ez volt az első Neutrogena naturals termék amit kipróbáltam és teljesen elégedett voltam vele, nagyon megéri az árát. Finom illata van, remekül habzik és tényleg lemos minden szennyeződést az arcról, imádom. Egy lépésben megoldja az egész smink lemosást, még a vízálló sminkkel is gond nélkül elbánik. Most épp azon vagyok, hogy elhasználjam a többi hasonló arctisztítómat, de amint azzal megvagyok szaladok és veszem is az új adagot ebből. Hatalmas nagy 5-öst kap tőlem.



Név: Cucumber infused makeup cleansing wipes
Ár: $3.99 ~ 895 Ft

Háát, vele már nem voltam annyira elégedett. Miután elfogyott a Neutrogena lemosóm és a többi nem szuperál olyan jól, gondoltam épp itt az ideje kipróbálni ezeket a csodakendőket. Valószínű csak rosszhoz nyúltam a polcon, de ez nem sokat segített a problémámon. A végén már csak nedves kéztörlőnek használtam.





Név: Avon solutions - Skin refining toner
Ár: nagyon, nagyon régi, már nem tudom az árát :(

Ősidők óta a polcon állt. Talán még anyukám rendelte nekem egyszer. Leírása szerint pórusösszehúzó és tisztító tonik. Nekem nem vált be, így nem is fogyott túl gyorsan. Többnyire csak akkor használtam mikor már kicsit zsírosabbnak éreztem a bőröm, akkor jól jött áttörölgetni vele. Amit most arra használok az férjem irgalmatlan erős Neutrogena Clear pore arclemosója amitől még a könnyem is kicsordul, az legyalul minden baktériumot az arcról, az tuti.



Név: Avon planet spa - japanese sake and rice luminous face treatment
Ár: 1.100 Ft

Szintén Avonos csecse-becse, ez viszont a bevált oldalról. Ha jól tudom már megszüntették a forgalmazását, így anno mikor ezt megtudtam betankoltam belőle pár üveggel, de már azt is a Vateráról. Isteni illata van és nagyon könnyű eldolgozni. Reggel és nap közben, edzés után szoktam használni mert egy pillanat alatt felszívódik és jöhet is a smink.  Nem tudom mit csinálok ha elfogynak a tartalékaim.




Arctonik és gyorsan felszívódó krém vagy szérum terén jól jönne egy kis segítség. Ti mit használtok, mi az ami bevált?

2 megjegyzés:

  1. Én is használtam az Avonos szérumot. Nagyon szerettem :( Kár, hogy mindig a jó termékeket vonják vissza.

    VálaszTörlés