2014. november 30., vasárnap

one direction kits

Bár én nem vagyok nagy rajongójuk, azért azt el kell ismerni, hogy valamit jól csinálnak a fiúk, legalább is a zene területén. Nem rég nevüket adták smink termékekhez is, amiknek egy részét mutatom most meg nektek. Ezeknek jó része nem fog a szívemhez nőni, de az igazság az, hogy nem is az én korosztályomnak szánták ezeket a termékeket. De abban biztos vagyok a rajongók igazán értékelni tudnak egy ilyen meglepetést a karácsonyfa alatt. 

Although I am not a big fan but I have to admit the boys are doing something right, at least in the field of music. They recently gave their names to makeup products that I show you now. Many of them are not going to grow to my heart, but the truth is, it's not for my ages. But I'm sure the fans can really appreciate such a surprise under the Christmas tree.





ROCK ME NAIL KIT

A Rock Me Nail Kit UV-ra reagáló körömlakkokból és glitterekből áll. A színkek szépek és erőteljesek, bár UV fény alatt még nem láttam őket, az biztos, hogy feldobják a bulit, pláne ha párosítod az UV szájfénnyel vagy spirállal.

ROCK ME NAIL KIT, featuring NEON UV reactive Nail Varnish and UV reactive GLITTER nail toppings. The colors are vivid and I haven't seen them under UV light but I can imagine it liven up the party especially when you pair it with the UV reactive lip gloss or mascara.

Colors:
Nail Varnish:
Happily– UV iced blue glitter
Moments- UV neon pink
Diana- UV 3D holographic

Glitter Toppings:
Kicks- UV snow cone blue
Not afraid- UV electrified pink glitter
Star-- UV holo glitter 





ELECTRO GLAM MASCARA

Ez egy három színből álló limitált kiadású, extra pigmentált színes spirál szett hajra és pillákra.
PILLÁKHOZ - Egy visszafogottabb megjelenésért használj egy kevés spirált a szempilláid hegyén vagy használd a pillák teljes hosszán a vagány megjelenésért.
HAJSZÍNEZŐKÉNT - Azonnali highlight-ért húzd végig a spirált kis tincseken. 

This is a limited-edition trio of ultra-bold coloured mascaras for hair and lashes, in three heavily pigmented, buildable colours.
FOR LASHES- Make a subtle statement by adding a pop of colour to the tips of your lashes, or add coats to your entire lashes for a shockingly chic look.
AS A HAIR MASCARA- Apply to small sections of hair and swipe through for instant highlights
.

Colors:
Why don’t we go there- Shock of blue
Does he know?- Pinkest hot pink
Story of my life- Amped canary yellow 






LIQUILIGHTS GLOW GLOSS
Ezek a szép szájfények terészetes fényben remekül mutatnak, naplemente után pedig UV fényben is ragyognak az ajkakon. Természetes olajokkal és E vitaminnal vannak gazdagítva hogy az ajkakat egész nap és éjszaka puhán és hidratáltan tartsák. És nem utolsó sorban remek illatuk van.
A széjfények elég pigmentáltak hogy rúzs nélkül akár magában viseljük.

Liquilights Glow Gloss sparkles brilliantly during the day and illuminates under UV black light after dark. Enriched with natural oils and vitamin E to keep your lips soft and hydrated all day and all night. And of course they smell heavenly. 
Gloss pigmented enough so it can be worn alone without lipstick.

Colors:
Through the Dark- Electric glitter poppy lip gloss that glows to neon red-orange under UV light
Kiss You- Orange glitter rush lip gloss that glows to neon yellow under UV light
Taken - Powerhouse glitter pink lip gloss that glows to neon orange under UV light

Mivel már kibontottam a szetteket így nem akarok nyereményjátékot hirdetni, de még nem használtam a spirál és a szájfény szettet és biztos vagyok benne, hogy szeretőbb otthonra találnának máshol, így ha bárkinek megtetszett viheti. Kommentben írd meg a két csomag (szájfény vagy spirál) közül melyiknek örülnél és megbeszéljük a részleteket. Egy szett egy ember és természetesen az első kommentelő a nyerő. 
Ha esetleg erről lecsúsznál semmi gond, lesz még szó One Direction sminkekről a blogon és velük kapcsolatos nyereményjáték is várható. 

Since I opened the sets I don't want to make a giveaway but I didn't use the mascara and lip gloss set and I'm sure they can find a more loving home so if you like it you can take it. In a comment let me know which set (mascara or lip gloss) you like better and we're going to discuss the details. One set one person and of course the first person who comment will be the winner. 
If you miss this opportunity don't worry, there will be more about the One Direction makeup in the blog and also there will be a giveaway.

Ha többet szeretnél megtudni a One Direction sminkekről látogass el a Facebook oldalukra:
If you would like to know more about One Direction makeup visit their Facebook page:

8 megjegyzés:

  1. én sem vagyok oda értük, viszont elég érdekes kollekciót hoztak össze, az már egyszer biztos. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Egyetértek, ami számomra a legnagyobb meglepetés volt, hogy tényleg jó minőségű sminkek. :)

      Törlés
  2. Szia :)
    Én nekem a spirálos nagyon tetszene :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben, tiéd :)
      írj egy e-mailt a címeddel: smallgirlbigcityblog@gmail.com

      Törlés
  3. Szia! Én se vagyok nagy rajongójuk, de tetszenek a szájfények, szívesen elfogadnám őket :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia, a szájfények röpülnek hozzád :)
      kérhetek egy emailt a címeddel ide: smallgirlbigcityblog@gmail.com

      Törlés
  4. szia :) én szívesen kipróbálnám a szájfényeket ha van még lehetőség rá :)

    VálaszTörlés