2014. november 26., szerda

ipsy - November


Mostanában sose sikerül ezeket a bejegyzéseket időben feltöltenem, de azért csak elkészült ez is. Az ehavi csomag is nagyon jó, egy terméken kívül szerintem mindent fogok használni, ami egész jó arány.

In the last few months I've never made these post on time but finally it's here now. I really like this package again, I think I'll use everything from here but one think, that's a pretty good rate. 


 
Marc Anthony - Oil of Morocco Argan Oil Volume Shine Hairspray 
 
Nem használok sok hajsrayt, így ez a kis flakon ki fog tartani sokáig. Még nem hallottam erről a márkáról és nem is próbáltam, de az illata nagyon finom, várom az alkalmat, hogy kipróbáljam.
 
I don't use hairspray to much so this small bottle will last long. I've never heard of this brand and I've never tried it but it smells really good, I can't wait to try it out.




J. Cat Beauty - Wonder Lip Paint
 
Még sosem volt dolgom hasonló rúzzsal, érdekes az állaga, elég folyós és vigyázni kell ne használjunk túl sokat mert akkor megy mindefele. Az illata is furi elég festék szagú egy kis mentollal megbolondítva. Nem hiszem, hogy a kedvencem lesz, a szín sem az én világom, de azért kísérletezek vele még egy kicsit, hátha megkedvelem. 

I've never had a lipstick like this. It has interesting, quite liquid texture and you have to be careful don't use to much otherwise it goes everywhere. The smell also interesting, it's like paint with a touch of mint. I don't think it's going to be my favorite also I don't like the color but I'll give it another shot maybe I'll like it. 


SeaRx Birch Sap Moisturizing Lotion
 
Finom, könnyű, gyorsan felszívódó hidratáló. Grapefruit illatú ami még kellemesebbé teszi a használatát, valószínű reggelente fogom használni, ez az illat mindig felébreszt.

It's a really nice light and quick absorbing moisturizer. The grapefruit scent that it has make it even more attractive I think I'll use it in the mornings cause this scent always wakes me up.
 


 
IT Cosmetics - Bye Bye Under Eye

Nagyon sok jót hallottam már erről a márkáról és erről a korrektorról is, régóta ki akartam próbálni, de az ára és az, hogy nem egyszerű beszerezni mindig visszatartott. Bár még nem használtam élesben, az első benyomás pozitív. Könnyen eloszlatható és jól fed.

I've heard so much good about this brand and about this concealer I always wanted to try it but because of the price and it's not so easy to buy I've never done. I didn't try it yet but the first impression is really good. It's easy to apply and it has a good coverage.

Starlooks - Gem Eye Pencil - Ultra Olive
 
Igazi ünnepi szemceruza, gyönyörű fényes, kissé metálos színnel. Krémes állagú így lehet használni kihúzni a szemet vagy szemhéjfesték alapnak is. A mérete még a hagyományos szemceruzákhoz képest is nagy, így biztos vagyok benne, hogy jópár karácsonyt kibír. 

This is a really festive eye pencil with a nice shinny, metallic color. It has a creamy texture so it can be used as a liner or as a shadow base. If we look at the size it's even bigger then the average eye pencil so I'm sure it will hold for several Christmases.

Bár a rúzs nem a kedvencem, én mindennek örülök ami a csomagban volt, egész jól összeválogatták. Kíváncsian várom decemberre mit raknak össze. 

Even if the lip paint isn't my favorite I'm happy with everything in this bag, it's a good selection. I can't wait to see what will be in the December bag.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése