2014. november 19., szerda

my new curling iron


Már régóta fájt a fogam egy jó hajsütővasra ami szépen hullámosítja a hajam és nem is égetem le vele a kezem. Úgy tűnik itt a megoldás. 
Szerencsére lehetőségem nyílt kipróbálni ezt az új ötleten alapuló Kiss Instawave automaticus hajsütőt és a kezdeti kételyeim szinte egyből elszálltak.

I had long wanted to have a good curling iron that create nice waves and I don't burn my fingers off. I think I've just found the solution.
Fortunately, I had the opportunity to try this Kiss Instawave Automatic Curler based on a new idea and my initial doubts vanished almost instantly.

Igazán kíváncsi voltam, hogy is működik, mert azért valjuk be elég furi egy hagyományos sütővashoz képest. 

I was really curious how it's going to work because let's be honest it looks strange compare to a conventional curler.


1.  Tartsd az Instawave sütővasat felfelé mutató állásban nagyjából 2,5 -5 cm széels tincseket helyezzünk tüskék és a vas közé.
Hold InstaWave up-right and place 1 to 2 inches of hair onto curler. 

2.  Nyomd le a gombot a kívánt irányba, hogy a tüskés rész csavarodjon és a hajat a pálca köré tekerje. A gombot addig kell csak nyomva tartani míg a tincs teljesen a pálca köré nem csavarodott, majd engedd el.
Press button to instantly catch hair and rotate curl barrel. Hold button until hair is fully around barrel, then release. 

3. Hagyd hogy a sütővas átmelegítse a hajat nagyjából 3 - 10 másodpercig ( az idő a haj típusától és attól függ hogy hullámos vagy göndör hajat szeretnél)
Allow barrel to heat hair for 3 to 10 seconds (time depends on style of curl and hair type). 

4. Óvatosan húzd lefelé a sütővasat, hogy kiengedd a hullámos tincset. 
Pull InstaWave gently downward to release a beautiful curl.

Na igen, ez így mind jól hangzik, de nekem ezekkel a kütyükkel mindig olyan szerencsém van, szinte biztos voltam benne, hogy becsípi a hajam, megégeti vagy úgy ahogy van rácsomózza a rúdra, de legnagyobb meglepetésemre nem ez történt. Sőt ahol volt a hajamban egy kisebb kóc a tüskék még azt is kifésülték. Azt nem mondom, hogy gyorsan végeztem az első alkalommal, mert rá kellett érezni, hogy is kell a hajat rárakni és mekkora tincsekkel tud szépen dolgozni, de ha egyszer ráérez az ember akkor hamar megvan.
A honlapon még olvashattok róla és videó is van fent a használatról: 


Yeah, it all sounds so good, but I'm  always so lucky with these gadgets I was pretty sure that my hair will pinch, burn, or as it will tie around the wand but to my surprise it did not happen. In fact where was a little knot in my hair the spikes even brushed out. I can not say that I finished quickly for the first time because I had to feel how the hair should be and how much I can put there but once you'll get the feeling you do it much faster.
If you want to know more or watch a video on how to use it you can find it on there webpage:




És az eredmény szerintem nem is rossz.
And the result I think quite good.

Nektek van kedvenc hajsütőtök? Sűrűn használtok hajvasalót vagy hajsütőt?
 Do you have favorite curling iron? How often do you use flat iron or curling iron?

Sponsered Post 

8 megjegyzés:

  1. Nagyon szép hullámokat csináltál vele :) Tetszik! Én hajegyenesítővel szoktam hullámosítani, de nem vagyok vele megelégedve.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, egész eddig én is hajvasalót használtam, de ez most nagyon bevált. :)

      Törlés
  2. Szuper! Meddig maradnak meg a loknik a hajadban?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszi, 2 naponta mosok hajat és addig simán bírja még hajspray nélkül is, pedig nekem pár óra alatt ki szokta rúgni a hullámokat a hajam, úgyhogy én nagyon elégedett vagyok. :)

      Törlés
  3. Nagyon klassz lett a hajad Zsófika!

    VálaszTörlés