2014. szeptember 8., hétfő

non-maternity maternity clothes

Hétvégén múzeumban jártunk kicsit kikapcsolódni, méghozzá a MET-ben, na és valljuk be szégyen és  gyalázat, hogy itt élünk lassan 2 éve és még nem voltunk itt. Bár ez az egy nap is csak az első szint negyedére volt elég, de nagyon tetszett és biztos vagyok benne, hogy még vissza fogunk menni megnézni ami most kimaradt. 
Ha már így esett gondoltam megmutatom mit viselek mostanában. Egyre nehezebb olyan darabokat találni a régi ruhatáramban amik még így 25 hetes terhesen is jók rám, de ez a Forever21 csíkos maxi ruha egyike ezeknek.

At the weekend we went to a museum to relax a little, exactly to the MET, now let's face it it's a shame that we live here almost two years and we haven't been there yet. Although we spent there only one day and it was enough only to see quarter of the first level I really liked it and I'm sure we'll go back to see the rest.
I thought why not I'll show you what I'm wearing nowadays. It is increasingly difficult to find a piece within my old dresses that fits me even while I'm 25 weeks pregnant but this Forever21 striped maxi dress is one of them.

 


Biztos voltam benne, hogy kell valami kis felsőt is magammal vinni a hűvösebb kiállítótermekhez, így beraktam ezt a farmeringet ami remekül bevált és szerintem nagyon jól mutat a ruhával.

I was sure I need to bring some warmer clothes with me for the cooler exhibition halls so I took this denim shirt and I think it was a great choice and looks good with the dress.


Ha esetleg New Yorkban a MET felé vinne utatok, ki ne hagyjátok az 5. emeleten található tetőkertet. Manhattanre és a Central Parkra is egyedi a látvány nyílik innen.

If you're in New York and visit the MET don't forget to check out the roof garden on the 5th floor. You'll see a breathtaking view to Manhattan and Central Park. 


Ruha/dress: Forever21 (similar)
Táska/bag: Urban Expression (similar)
Ing/shirt: Pimkie (similar)
Öv/belt: Old Navy (exact)

Ti szerettek múzeumba járni? Melyikben voltatok utoljára? Hogy tetszik ez én múzeumos összeállításom?

Do you like to go to museums? Which one did you visited last time? What do you think about my museum outfit?

12 megjegyzés:

  1. Gyönyörű kismama vagy! :) A farmering pedig szuper a csíkos ruhához!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon jo ez a csikos ruha, szuperul all!! A vkek farmeringgel meg utos :) szep kismama vagy, en is ilyen szeretnek lenni ;)
    Dolgozol meg egyebkent? Hogy birod a mindennapokat ? Vagy meg nem olyan nehez?
    Mia

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, most szerencsére nagyon jól bírom, hogy elmúltak a rosszullétek. :)

      Törlés
  3. Nekem nagyon tetszik, amikor a terhes nők kihangsúlyozzák a pocakjuk :) Gyönyörű(ek) vagy(tok)!

    VálaszTörlés