2013. július 5., péntek

nyereményjáték #3





Az előző forduló nyertese 7:1-re a paletta lett, így a nyeremények sora ezzel bővült. Ebben a hónapban megint próbáltam olyan termékeket válogatni amiket én is szeretek. Az egyikról már esett szó itt a blogon, a másik viszont teljesen új, de remélem tetszeni fog.
Az első amit választottam nagy kedvencem, eredetileg az elf készletét szerettem volna beszerezni, de aztán erről is nagyon jókat olvastam és pont rám kacsintott az egyik drogériában, hát gondoltam miért ne. Egy percre sem bántam meg, tökéletes párost alkotnak a szemöldökömmel. Ez a kis gyöngyszem a Wet'n Wild szemöldökkészlet ami tartalmaz egy kis szemöldökcsipeszt ami használható, de olyan pici, hogy nem túl praktikus, egy ecsetet amit én személy szerint nagyon szeretek, két árnyalatot a szemöldök feltöltéséhez és egy waxot a fixáláshoz. Ami esetleg még pluszba szükségeltetik hozzá az egy szemöldök kefe, hogy a végén szépen formára igazítsd a szemöldököd. Ja igen és van benne egy  kis kicsúsztatható tükör amit én sosem használok, de tényleg hasznos dolog.
A két szín a barna két árnyalata, sajnos a swatch nem igazán adja vissza a valódi színeket. A világos elég világos, a sötét pedig elég sötét, de a kettőből nagyon jól kikeverhető a kellő árnyalat. Szőkéknek szerintem viszont mint két árnyalat elég sötét. Ezek a színek nem krémesek inkább por állagúak, de a waxolás után sose volt problémám azzal, hogy elmaszalódott volna.    
Nálam elég tartósnak bizonyult, egy 8 órás napot simán kibír.
A második választottamról már volt szó és még mindig nagyon szeretem. Az elf egyik single szemhéjpúdere. Jaj de szép, ugye? Részletesebb leírást róla ebben a bejegyzésben találtok.
Na kinek melyik tetszik, mi kerüljön be a csomagba?



9 megjegyzés: