2013. július 4., csütörtök

best of we heart it - strandra


Sajnos a számítógépem megadta magát az elmúlt napokban így csúszásban vagyok jó pár bejegyzéssel. Szerencsére mára sikerült gatyába rázni, így jöhetnek az elmaradások.

A We heat it követkető témája a strandra készített összeállítás volt. Íme pár kép amik ez alkalommal meghozták az ihletet.

Egyszerű és nagyszerű.

Régóta keresek ilyen kistáskát.

Csipke/horgolt idén mindenhova tökéletes.

Ahogy a fenti képekből is látszik én az a fajta vagyok aki nem szereti különösebben mutogatni magát. Amíg a vízben vagyok vagy süttetem magam addig elvagyok csak bikiniben, de ha eljött az ideje a lángosnak és a hekknek én már magamra is kapok egy nadrágot és egy felsőt.
Ez az összeállítás is inkább azt mutatja mit szoktam viselni strandra jövet menet.
Mikor már órákon át pancsizunk és játszunk a vízben az én hajam semmiképp sem áll úgy ahogy szeretném, ilyennkor gyors megoldás a copf két oldalt plusz egy kalap. A kalap jó szolgálatot tesz a strandon is mikor nem akarunk napszúrást kapni. Ruhát pedig olyat szeretek viselni amivel a városba érkezve sem nézek ki túl strandolósnak, de a strandon sem nézek ki túlöltözöttnek. Ékszer és smink felejtős, csak egy kis fülbevaló, hogy mégis legyen valami. Sajnos kimaradt a napszüveg a sorból, de arról se tessék megfeledkezni, nagyon fontos, hogy a szemünket is megfelőlen védjük a káros sugárzástól.  


És akkor mi is van rajtam:
  • Fürdőruha: Women's Secret ~6000 Ft, legalább 3 éves
  • Top: Century 21 ($7) ~ 1600 Ft
  • Nadrág: turkáló ~1000 Ft, ezer éves darab 
  • Papucs: Burlington ($10) ~ 2300 Ft
Mia outfitjét itt nézhetitek meg, mint mindig megint nagyszerű lett, és elindította a vlog csatornáját is, első videója itt megtekinthető. Innen is kívánok sok sikert a vlogoláshoz Mia, csak így tovább.

Holnap pedig érkezik az újabb forduló a nyereményjátékon, legyetek résen.




1 megjegyzés:

  1. Jaj,olyan drága vagy,köszönöm szépen <3!!!
    Imádom a bikinidet,olyan cuki :)

    VálaszTörlés