2015. január 8., csütörtök

InstaNatural - Vitamin C Moisturizer and Serum


Mivel egy újszülött anyukájaként sok alvásra nincs lehetőségem, így minden alkalmat megragadok, hogy a faradtság látható jeleit kicsit palástoljam és az InstaNatural C vitaminos termékei ebben pont kapóra jönnek.

As a mother of a newborn baby I don't sleep to much so I grab every opportunity to conceal the signs of my tiredness and the InstaNatural vitamin C products come in handy at this point.




Még nincs kiforrott véleményem róluk mivel a krémet nem használtam a szérumot pedig csak párszor próbáltam, de eddig nagyon tetszik. Egészen kevés is elég belőle, gyorsan felszívódik. A színe és az illata is narancsra emlékeztet, egész kellemes.
Amit pedig mindkét termékről tudni kell, hogy tele vannak természetes hatóanyagokkal, hidratálják és puhává teszik a bőrt. Halványítják a kor, a nap és a kialvatlanság okozta bőrelszíneződéseket, sötét karikákat.

I didn't try so I don't have specific opinion about the cream and used only a few times the serum but I really like it. Only a small amount is enough, it absorbs quickly. The color and the smell remind me of an orange, quite nice. 
Good to know about both of the products that they are full with natural ingredients that hydrate and make the skin soft. It also diminish the appearance of age spots, sun spots, and discoloration.

A termékek pontos leírását megtaláljátok az InstaNatural honlapján: http://instanatural.com
For more information please visit InstaNatural's page: http://instanatural.com

Sponsored post 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése