2014. december 26., péntek

getting back in shape - cellulite cream


A terhesség alatt szerencsére nem szedtem fel túl sok plusz súlyt, összesen 9 kilót, de mivel nem jártam anyyit mozogni és amit voltam azt sem olyan intenzitással csináltam mint előtte az a kicsi is meglátszik. Most, hogy lassan a picúr 1 hónapos lesz és talán lesz pár percem naponta arra, hogy mozogjak egy kicsit gondoltam dokumentálom ezt a folyamatot, hogy is sikerül, milyen mozgást végzek, milyen krémeket használok.

Fortunately during pregnancy I haven't gained too much weight but I couldn't work out as much and as hard as I used to do so that little extra is quite visible. Now that my baby is almost a month old and maybe I'll have a few minutes daily to exercise I thought I should document this process including what kind of program I do and what kind of creams I use.


Szerencsére pont lehetőségem nyílt kipróbálni egy számomra új cellulit- és striakrémet, ráadásul kaptam melléjük egy öregedésgátló arckrémet is, így abszolút formába tudom hozni magam.
Most, hogy szoptatok a legfontosabb dolog minden termékkel kapcsolatban, hogy minél természetesebb összetevői legyenek mivel nem akarok semmi káros anyagot a szervezetembe juttatni. Ezek a krémek pedig ennek az elvárásnak eleget tesznek, sőt, tömve vannak a legjobb hatóanyagokkal.

Fortunately, I was able to try a new cellulite and stretch marks cream and in addition I got an age-defying moisturizer too, so I can bring back my absolute form.
Now the most important thing for me while I'm breastfeeding that all products I use should contain as much natural ingredients as possible because I don't want any harmful substances in my body. These creams will fulfill this requirement, in fact, they packed with the best ingredients.
InstaNatural - Cellulite Cream

Ami igazán hatékonnyá teszi a krémet az a koffein és a retinol. Igen, tudom, retinollal vigyázni kell a terhesség alatt, születési rendellenességet okozhat ha nagy mennyiségben van jelen a véráramban. Szoptatásnál viszont akkora mennyiségben amekkora ebből a krémből jut a szervezetembe nem lehet baj.
A bőr puhaságáról és rugalmasságáról pedig a kakaó- és sheavaj gondoskodik. Teljesen illatmentes, ilyen krémmel még nem is volt dolgom, de jó tudni, hogy allegiát okozó illatanyagok sincsenek benne. 
Még nem tudtam kipróbálni, de ahogy haladok előre mindenképp megírom mire jutottam és valóban hatékony-e.

What really makes this cream effective is the caffeine and retinol. Yes, I know I have to be careful with retinol during pregnancy it can cause birth defects if it is present in large quantities in the blood stream. Although during breastfeeding the amount that comes from the cream and goes into my body can not go wrong
And for the soft skin there's the cocoa and shea butter. Completely odor-free and it's new to me, but good to know that there's no fragrances that can cause allergy.
I did not try it yet, but as I go forward I'll write about how effective it is.


More info: http://instanatural.com 
InstaNatural - Stretchmark & Scar Cream

A terhesség alatt szerencsére nem szereztem újabb striákat, így azzal nincs problémám. Viszont vannak még tinikoromból maradt csíkjaim a combomon és a fenekemen amiket nem bánom ha halványítani tudok egy kicsit. Amit ígérnek, hogy a krém halványítani fogja a hegeket és javít a bőr textúráján az egyenletesebb megjelenés érdekében, remélem valóban így lesz.

Fortunately during pregnancy I did not get a new stretch marks, so I have no problem with that. However, there still remains a few from my teen years on my thighs and butt that I don't mind if fade a bit. They promise that the cream will fade scars and improve skin texture for more even appearance, I hope it will indeed be the case.

More info: http://instanatural.com 

InstaNatural - Age-defying Moisturizer

És a bónusz termék, az arckrém. A kérdéses megint az volt számomra, hogy biztonságos-e az MSM terhesség és szoptatás alatt. A helyzet az, hogy nem készültek még kutatások, hogy káros-e, így terhesség alatt nem javasolt a használata, viszont szoptatás alatt kis mennyiségben nem okoz problémát. Az összes többi összetevő pedig nem tartozik a problémás hatóanyagok közé, nyugottan használható, így biztos adok neki egy esélyt. 

And the bonus product, the moisturizer. My question again was that MSM safe during pregnancy and breastfeeding. The fact is that research has not been made, so it is not recommended to use during pregnancy but during breastfeeding a small amount is not a problem. The other ingredients are all great stuff, so I definitely give it a chance.

More info: http://instanatural.com 

Próbáltátok már ezeket a krémeket? Ti használtok valamit narancsbőrre?

Have you tried these creams before? Do you use something for cellulite?

Sponsered Post

1 megjegyzés:

  1. A centella asiatica tartalmu kremek, szerumok nagyon jok cellulit ellen.

    VálaszTörlés