2014. október 4., szombat

September empties


Itt is van a szeptemberben elfogyott termékek listája. Most tényleg ráálltam, hogy kicsit kiürítsem a polcokat, főleg a felhalmozott mintákat szeretném megtizedelni és szerintem egész jól haladok.

Here is a list of the products I used up in September. Now I'm really focusing on to empty out my shelves especially the big pile of samples that I have from different boxes and I think I'm doing quite good.


keims - peppermint & macademia energizing shampoo

A márciusi birchbox-szal érkezett ez a sampon és akkor nem is voltam elájulva tőle. Az illata sem igazán tetszett, de legnagyobb meglepetésemre mikor használni kezdtem kifejezetten élveztem a menta friss illatát. Kis mennyiség is szépen tisztítja a hajat, gondolkodom, hogy megveszem nagyobb kiszerelésben ha kifutok a jelenlegiből.

I received this shampoo in my March Birchbox and back then I wasn't impressed by it. I didn't like the smell but to my big surprise when I started to use I specially enjoyed the fresh scent of peppermint. Small amount is enough to nicely clean the hair and I'm thinking to buy the full size when I run out from the current shampoo I use.

marcelle - BB cleanser 

Ezt a mintát a marcelle reggelin kaptam a mintacsomagban és első nap beleszerettem. Száraz arclemosó, azaz száraz arcon kell eldolgozni a krémet majd egy nedves kendővel lemosni. Még sosem használtam hasonlót és nem is tudtam elképzelni, hogy így is hatásos lehet valami, de mikor egy hét után a férjem is megjegyezte, hogy szebb a bőröm mióta ezt használom egyértelmű volt a győzelem. Már meg is vettem a teljes kiszerelést. 

I got this sample in the Marcelle breakfast in my sample package and I fell in love with it in the first day. It's a dry cleanser so you massage it to your dry face and wash it off with a damp wash cloth. I had never used anything like it and I couldn't imagine that something like this could be effective but after a week when my husband mentioned that my skin is better since I use this cream the victory was clear. I've already bought the full size.

dove - intensive repair express treatment conditioner

Ha jól emlékszem ezt még otthonról hoztam magammal, nem rég fogyott el és nagyon nagyon megszerettem. Remek illata van és valóban hidratálja a hajat, az egyetlen problémám, hogy mostanában nagyon figyelek rá, hogy minél természetesebb összetevői legyenek a termékeknek amiket használok, ez pedig nem pont azon a vonalon mozog. 

If I remember right I brought this from Hungary and I used up not a long time ago and really, really loved it. Smells great and really moisturizes the hair, the only problem is that now I prefer to buy products that contain more natural ingredients and this is not exactly on that line.

body shop - strawberry body butter

Egyik örök kedvencem a téli időszakban, már elfogyasztottam pár nagytestvérét is és most is épp használatban van már egy új doboz. Remek illata van, puha bőrt hagy maga után és én egy egészen apró mennyiséget szoktam még nedves bőrre felkenni és úgy nagyon gyorsan felszívódik.

One of my all time favorites for the winter season, I used up a couple of its big brothers as well and I already use a new box. Smells great, leaves the skin soft and I use a very small amount on wet skin and in this way it absorbs very quickly.

bio-oil - purcellin oil

Bár a növekvő pocakomra vettem végül csak a mellemre használtam. Nem sikerült megszeretnem így nem bántam hogy végre elfogyott. Sem az illata sem a túl olajos, nehezen felszívódó állaga nem nyert meg. Most más termékeket használok és azokat sokkal jobban szeretem, biztos nem veszem újra.

I bought it to my growing belly but finally I just used it in my breasts. I was unable to love it so I didn't mind to finally run out of it. Neither the smell nor the too oily, less absorbable texture didn't win me. Now I use other products and I like them a lot better, I'm sure I won't repurchase it again.
  

Van olyan termék amit ti is próbáltatok már?
Is there anything that you tried too?

1 megjegyzés:

  1. Ezekből nem próbáltam semmit, bár erős az ekcémám és emiatt eléggé "bio" lettem év eleje óta, már ami a kozmetikumokat illeti. De most kaptam egy kismamacsomagot Londonból, kíváncsi vagyok rá, milyen lesz :-)

    VálaszTörlés