2013. május 29., szerda

nyereményjáték #1

Október végén haza utazunk majd egy rövid időre, hogy megtartsuk a tényleges esküvői fogadásunkat bár valójában akkor már több mint egy éve házasok leszünk. Goldoltam ez egy tökéletes alkalom lenne egy nyereményjátékra, hogy más is velünk örüljön.
A nyereményjáték részletei pedig a következők, minden hónapban egy új termék kerül a csomagba, hogy az mi legyen arra pedig szavazni lehet. Havonta mutatok két sminkterméket és amelyikre több szavazat érkezik az lesz nyeremény része.

 
Ajánlatokat is várok, hogy mit szeretnétek a nyeremény részeként, válogatni pedig a Wet'n Wild és az elf termékek közül lehet. A sorsolásba az oldalra feliratkozott olvasók kerülnek be akik hozzászóltak a havi, nyereményjátékkal kapcsolatos bejegyzésekhez, legalább egyhez. Az esélyeket növelni is lehet, méghozzá ha több, a nyereményjátékkal kapcsolatos bejegyzéshez hozzászóltok, bejegyzésekként viszont csak egy plusz pont érhető el függetlenül attól hány hozzászólás érkezett.
Kezdjük is a nyeremények sorát, most választhattok, hogy milyen színű kozmetikai táskában szeretnétek látni a többi zsákmányt.
A kis kozmetikai táskák a Forever 21-ból érkeztek, szerintem mind a kettő cukorfalat.

Indulhat a szavazás, menta vagy fekete? 

7 megjegyzés:

  1. Szia, ez egy nagyon-nagyon szuper ötlet. Kösziii a lehetőséget. Én a fekete tatyira szavazok ^^

    VálaszTörlés
  2. Újítás a nyereményjátékok között :) A feketére szavazok, akár az előttem szóló névrokonom.

    VálaszTörlés
  3. Nagyon tetszik ez az ötlet.:) Én is a feketére szavazok.

    VálaszTörlés
  4. de jó ötlet :) szintúgy fekete :)

    VálaszTörlés
  5. Ez nagyon rendes tőled szuper ötlet :) a feketére szavazok.

    VálaszTörlés
  6. Örülök, hogy tetszik nektek. :) úgy látszik a fekete beerősített. Várom az ötleteket is, hogy mit szeretnétek a kis feketében látni.

    VálaszTörlés
  7. Tök jó ötlet így levezényelni a játékot :) Én a mentára szavazok :)

    VálaszTörlés