2014. január 15., szerda

2013 sminkes kedvencek

Bár kissé megkésve, de csak megszületett az a bejegyzés is. Sok új terméket próbáltam ki a tavalyi év során és ha lehetne most mindent meg is mutogatnék nektek, de azt rajtam kívül valószínű senki nem élvezné, szóval igyekeztem összeszedni magam és kiválasztani azt az öt terméket ami a legjobban a szívemhez nőtt 2013-ban. Megmondon őszíntén nem volt egyszerű, igyekeztem minden "állatfajtából" csak egyet választani.




the Balm - Meet Matt(e) Nude paletta
Nagyon nagy kedvenc lett, főleg nyáron használtam. Gyönyörűek a színei, remekül variálható, könnyű vele dolgozni és nem utolsó sorban csupa natúr színeket tartalmaz, ahogy a neve is sugallja. Bővebb véleményt és swatchokat róla ebben a bejegyzésben találtok.
the Balm - Fratboy pirosító
Azt hiszem a tavalyi év nyertese nálam a the Balm lett. Ahogy az előző palettáról, így erről a pirosítóról is csak jókat tudok elmondani. Szép természetes színe van és pont annyira pigmentált amennyire kell, nem túl erős de könnyen lehet építeni.
Too Faced - Shadow Insurance
Erről még nem írtam itt a blogon, bár nem is értem miért nem, ez a kis apróság volt az általam legtöbbet használt termék tavaly. Tökéletes alapozó az én extra olajos szemhéjamnak, talán még jobb is mint sokat emlegetett Urban Decay primer. Egy egészen kicsi mennyiség elég és a smink lerobbanthatatlan lesz egész napra. Annyira szeretem, hogy már az idei kedvencek között is biztosítva van a helye.
MUA körömlakk - Birght Coral
Egy nagy akció keretén belül vettem két lakkot és meg kell mondjam pozitívan csalódtam bennük. Az nem vártam túl jó eredményt, de végül rácáfoltak és nagy kedvencek lettek, tartósak és szépek, mi kell ennél több? Főleg ez a korall színű, a nyár nagy kedvence volt, szinte nem is viseltem mást.
Milani rúzs - Nude Creme (26)
Tavaly bukkantam rájuk és meg kell mondjam szerelem volt első látásra. Szeretem a textúráját, kellemesen krémes, szép színük van és elég tartósak is. És ami igazán megnyert az az illata, akárhányszor leveszem a kupakot mindig megszaglászom. Ha nagyon akarnám valamihez hasonlítani akkor azt mondanám, hogy kissé édes púderes illat.

Ezek voltak 2013 nagy kedvencei smink fronton, sok más termék is a szívemhez nőtt test-, haj- és bőrápolás terén, ha érdekel Titeket arról is szívesen írok.
Nektek volt valami ami igazán behízelegte magát a szívetekbe a tavalyi év során?

4 megjegyzés:

  1. Arra a rúzsra kíváncsi lennék :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy szóltál, tervezek egy bővebb bejegyzést a kedvenc rúzsokról, ott lesznek részletek is róla. ;)

      Törlés
  2. Most találtam a blogodra és nagyon tetszik, végig is olvastam gyorsan:) Annyira irigyellek a kinti sminkkínálatért!:D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon örülök, hogy tetszik, ilyet mindig jól esik hallani. :)

      Törlés