2013. december 15., vasárnap

szülinapi ajándék a Sephora-tól

Most, hogy külföldre költöztünk kiváltottam én is a Beauty Insider kártyát a Sephoranál, aminek az egyik nagy előnye, hogy minden évben ők is megünneplik a szülinapod egy kis kedves ajándékcsomaggal. A szülinapod előtt és után két héttel van lehetőséged átvenni a csomagot, online rendelés esetén hozzáadják a pakkhoz vagy átveheted bármelyik üzletben vásárlás nélkül is. Idén először én is megkaptam a meglepetést.  



A csomagban két kis apróság lapult a Benefit márkától. Az egyik a They're Real! szempillaspirál mintája, amit már ismertem régebbről és nagyon nagyon szeretem, így annak nagyon örültem. A formula és az aplikátor is remekül kialakított, így könnyű szépen felvinni a festéket a pillákra. Ami nekem a legérdekesebb volt az aplikátorban, hogy a hegyén is találunk kis sörtéket, hogy megkönnyítsék a belső, kis pillák elérését, és ettől valóban könnyebb vele dolgozni.  
  A másik pedig a Watt's Up! highlighter, ezzel még barátkozom, de ahogy kipróbáltam ígéretesnek tűnt. Általában nem használok highlightert, de lehet, hogy ez a kis apróság rászoktat majd. Az állaga kellemesen krémes, könnyen eldolgozható és a visszafogott pezsgőszín szép fényt kölcsönöz a bőrnek.



Nagyon örülök ezeknek az apróságoknak és már alig várom, hogy jövőre mi lesz a szülinapi meglepetés, kár, hogy egy egész évet kell rá várni.

5 megjegyzés:

  1. De jó, milyen aranyos ez a kezdeményezés, jó kis termékeket kaptál :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szerintem is nagyon figyelmes dolog és egy ilyen kis meglepi mindenkit jó kedvre derít :)

      Törlés
  2. Azti, szuper dolognak tartom ezt a sephorától :) itthon is lehetne valami hasonló :) Boldog szülinapot :)!

    VálaszTörlés
  3. Ú, az a highlighter! *-* Boldog születésnapot! :)

    VálaszTörlés