2013. december 18., szerda

decemberi birchbox




Megjött az év utolsó dobozkája is. Van benne rengetek jó dolog, de egy picit mégis csalódott vagyok, talán egy kicsit több "ünnepi hangulatot" vártam volna. De magukra a termékekre amit kaptam egy szavam sem lehet, bár nem lesz mind a kedvencem.





Név: La Fresh - Izzadásgátló kendő
Ár: $2.49 ~ 540 Ft
  (8 db)

Hát ez egy igen érdekes termék amiből már van egy, még azzal sem jutottam odáig, hogy elhasználjam. Ez a kis kendő arra hivatott, hogy izzadsággátlóként használjuk. És hogy egész őszinte legyek nekem most esett le mikor megláttam a képet a csomagoláson, hogy miért is kell ez az amerikai lányoknak. Tudni illik itt nem része a konditermeknek a zuhanyzó, lehet, hogy elvétve találsz párat, de nem igen használják. Erre felé az a módi, hogy otthon felveszed a kondiszerkót, elballagsz, ugribugrizol vagy gyúrogaszt, kinek mi fekszik, majd haza ballagsz. Ilyen esetekben persze jól jön ez a kis kendő, helyi ecsetelés pikk-pakk és mehetünk. Sajnos nálam ez nem működik, nekem az is hozzátartozik a mozgáshoz, hogy utána azonnal lezuhanyzok, rettentő kellemetlenül érezném magam ha izzadtan és csapzottan kellene hazamennem.



Név: number 4 - Non Aerosol Hairspray
Ár: $30 ~ 6.500 Ft



Aerosol mentes hajspay, na ez viszont szerintem jó ötlet. Igyekszem figyelni arra, hogy olyan tisztítószereket és termékeket használjak amit kevésbé károsítják a környezetet. Az aerosol is egy olyan fölösleges adalék sok mindenben ami nem épp pozitív hatással van a környezetre. Ha ez a kis minta beválik biztos vagyok benne, hogy ezt fogom legközelebb beszerezni. 









Név: Skin&Co Roma - Truffle Therapy Serum Boosting Anti-Aging Serum
Ár: $75 ~ 16.245 Ft

Az első benyomás az hogy irgalmatlanul erős az illata, émelyítően édes. Egyszerűen nem bírom használni mert felfordul a gyomrom tőle. Ha majd egyszer eljutok annál tovább, hogy levegyem a kupakot mindenképp megosztom veletek a véleményem.


 Név: FusionBeauty - LashFusion XL
Ár: $24 ~ 5200 Ft


Sajnos elég száraz volt mikor kinyitottam, nem tudom, hogy eleve ilyennek kell lennie vagy csak ezt érte valami trauma, de még így is jól látszik, hogy szép munkát végez. Csak egy keveset sikerült felvinnem belőle de az is sűrítette és hosszábá tette a pilláim és úgy, hogy teljesen természetes maradt a hatás. Ha nem lenne ilyen borsos az ára, biztos vennék belőle egy teljes méretet, kívácsivá tett.










Név: twistband - Printed Hair Ties
Ár: $10 - 2.166 Ft
  (6 db)
 
Az utolsó meglepetés a dobozban. Több hasonló hajgumim is van már és mindet nagyon szeretem. Tartósak, mutatósak és tökéletes vastagságú így könnyen kezelhető, nem töri a hajat. Bár ez a rózsaszín katonai minta nekem nem jön igazán be, de magát a hajgumit csak ajánlani tudom.












Nem bántam meg egy percig sem, hogy előfizettem erre a csomagra, rengeteg jó dologgal lettem gazdagabb az elmúlt hónapokban ennek köszönhetően. Bár lehet, hogy jövőre tartok egy kis szünetet, annyi minden vár arra, hogy elhasználjam. 
Nektek tetszenek ezek a bejegyzések, mit gondoltok, folytatnom kéne?

5 megjegyzés:

  1. Nagyon jó dolgok lapultak megint a dobozban ^^

    VálaszTörlés
  2. Ó, mennyire cuki már az a rózsaszín terepminta! :-D Nagyon szépek a képek, és tényleg szuper termékek rejtőztek a dobozban :-)

    VálaszTörlés