2013. december 11., szerda

csomag csere Rékával



Egy újabb rettentő kedves emberkével cseréltem csomagot, még hozzá Rékával a Pictures of my life blog írójával. A feltételek a szokásosak voltak, 3000 Ft értékben meglepjük a másikat egy kozmetikumokból összeállított csomaggal.   
Mitha csak a Jézuska jött volna meg mikor megkaptam Réka csomagját pár napja. Telis tele volt csodás dolgokkal és nem utolsó sorban édességekkel. Ja persze, ezt elfelejtettem említeni, Rékával úgy döntöttünk, hogy kiegészítjük a 3000 Ft-os keretet 500 Ft-tal amit édességekre fordítunk, nem bántam meg.

 
Név: Lovely Sunny Blusher -  Cranbrry Kiss
Hát ez a kis Lovely pirosító mennyire édes azzal a kis puffal! Nagyon cukorfalat!
A pirosító végleges színe három különböző árnyalatból kerül össze, sajnos a színe így sem igazán erős, de szép ragyogó fényt ad az arcnak így valószínű highligternek fogom használni. Ha esetleg még ajándékot kerestek valakinek ajánlom ezt a kis szépséget, szerintem nincs az a sminkkedvelő akit fel ne vidítana az a kis pamacs.
Név: NYC Quick Dry Nail Polish - Chelsea

Nagyon szép mély bordó lakk, biztos vagyok benne, hogy sokat fogom haszálni. Van egy pár szép pirosas lakkom már, de szerintem sokan tudják, hogy azokból sosem elég.

Név: Essence I love stage - eyeshadow base

Teljesen natúr színű szemhéjalapzó, hogy mennyire tartós azt még nem tudom, de az állagát és a színét már most szeretem. Sokkal jobban szeretem az ilyen aplikátorokat mint a tégelyeseket, szerintem hignikusabb is. 

Név: Alverde - Magic Moment
Natúr színű, kellemes hidratáló rúzs, biztos vagyok benne, hogy nagyon fogom szereti. A csomagolása is megnyerő, egyszerű fekete műanyag, jól záródó kupakkal.  Szerintem a héten már be is ugrik a táskámba és jön velem.

Név: Catrice Liquid Metal Eyeshadow - Gold n' Rose

Valaki csak nem olvasta a kivánságlistám a hazaútra? Ez azok között volt amiket be szerettem volna szerezni, de nem jutott rá időm. Most már ezt is kipipálhatom, köszönöm. És ez az első termékem a Catrice-től, remélem nem szeretek bele nagyon, mert aztán bajban leszek, itt nem kapható.
A színe nem az amit ránézésre várnék, hanem egy enyhén rózsaszínes pezsgőszín, már ki is próbáltam, csak egy vékony réteget vittem fel, így egész természetes marad a hatás, de egy kis extra csillogást ad a szemhéjnak és egy szép tusvonallal nálam nagyon nyerő.

Név: Isana ajakápoló málna - rebarbara
Név: Nivea zuhanyzás közbeni testápoló
Név: Balea kényeztető arcmaszk

Ez mind főnyeremény. Ha lehetne a világ összes ajakáplóját beszerezném, imádom őket. A zuhanyzás közbeni testápolóról pedig rengeteget hallottam már csak még nem jutottam odáig, hogy kipróbáljam, eljött az ideje. És a kényeztető arcmaszk, ki ne szeretné az ilyet, már alig várom, hogy feltegyem.

Én nem tudom honnan, de mintha kitaláltad volna Réka mik a kedvenceim. Ha hazamegyek győzök betankolni Sport szeletből és Piros Mogyorósból, a baj csak az, hogy nincs az a mennyiség ami tovább tartana pár hétnél... tudom vannak problémáim. A Balaton Bummot még sosem kóstoltam ezelőtt, de nagyon fincsi, kicsit emlékeztet a Chokitora, amiről tudni kell, hogy a világ egyik legjobb csokija volt és máig nem értem a Nestle miért szüntette meg a forgalmazását. Egy pár Pez pedig mindig jól jön.

Az első dologtól az utolsóig mindent nagyon szeretek a csomagban, köszönöm Réka, nagyon szuperül válogattad őket össze. Remélem nektek is tetszett és mindenképp nézzétek meg mit küldtem én Rékának.

3 megjegyzés:

  1. Úgy örülök, hogy tetszik a csomag :) És igen, csaltam kicsit, mert tényleg olvastam a kívánságlistád :) És nagyon örülök, hogy csereberéltünk, szuper élmény volt :)

    VálaszTörlés
  2. Szuper kis csomagokat állítottatok össze egymásnak! :) A Chokitos részt meg mintha én írtam volna! :D

    VálaszTörlés