2013. november 13., szerda

Mit hoztam otthonról?

Hát igen, ahhoz képest, hogy mennyi mindent akartam beszerezni elég szegényes lett a pakk hazafelé. Még arra sem volt időm, hogy az itteni barátaimnak vegyek pár apróságot, nem hogy DM-be és Müller-be bámészkodjak, pedig igazán élveztem volna. De az otthon töltött idő így is tökéletesre sikerült.

 

Szerencsére azért a nagyon szükséges dolgokat sikerült beszereztem. A sminkek nagy részéről még egy előző bejegyszésben írtam és mind Make Up Plaza rendeléssel érkezett. A rúzst azonnal bevetettem, a többivel még nem igazán volt lehetőségem játszani. Ha érdekel valakit szívesen írok róluk részletesebb bejegyzést is. 



Persze azért muszáj voltam beszerezni egy agyon hypolt micellás vizet is. Mivel a DM-nél tovább nem jutottam, maradt a L'oreal-os verzió amivel teljesen meg vagyok elégedve, már most azon jár az agyam hogyan szerzem be a következő adagot. Nagyon nagyon szeretem, csak azért görbül a szám, mert itt nem kapható.  

Be kellett mennem egy gyógyszertárba is mert van két dolog amit nem tudok máshol beszerezni viszont az én életemben nélkülözhetetlenek. Az egyik a Naturland izzadásgátló ecsetelője, mivel sajnos az ég igen aktív mirigyekkel áldott meg amiket szinte csak ez képes megfékezni.
A másik pedig a Neogranormon krém. Egy-egy orrfolyós nap után, ha éjszakára bekenem az orrom, ez a kis csoda pikk-pakk visszaépíti a harcban elvesztett hámsejteket és másnap mintha mi sem történt volna. Nélkülözhetetlen pláne ebben az őszi, téli időszakban. Ja igen, itt tegnap már esett a hó!!





Ha lett volna több időm talán több mindent beszereztem volna, de ezeknek is nagyon örülök. Aminek még jobban örülök, hogy újra együtt lehettem a családommal és a barátaimmal.
Nektek van valami ami nélkülözhetetlen a polcról?

4 megjegyzés:

  1. Naná, hogy szívesen olvasnék róluk részletesebben is :-)

    VálaszTörlés
  2. Hó? Na igen, ez hiányzik a tengerentúlról:)

    VálaszTörlés
  3. Én is vettem egy Paese rúzst és nagyon tetszik, szerintem szuper kis márka. A Loreal micellás vízzel már szemezek egy ideje, ha elfogy az eddig használt Eveline, akkor tuti megveszem. A sleek vintage paletta tetszik, teszik, de valahogy nem az én színvilágom, ezért barátnőm kapta inkább lánybúcsújára, de persze színmintákra, sminkekre kíváncsi lennék, ha készítenél vele :) A Neogranormon vagy a Bepanthen nálam állandó vendégek télen, nagyon hatásosak a kipirosodott orr ellen :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben, a sminkekről készülni fog bejegyzés. A rúzst én is imádom, biztos vagyok benne, hogy a következő hazaútnál is beszerzek majd párat. :)

      Törlés