2013. augusztus 21., szerda

augusztusi birchbox



Most ezzel a csomaggal valahogy nem vagyok annyira elégedett mint az eddigiekkel. Van benne pár érdekes dolog, de igazából semmi amiért rajonganék.

 
 Név: Mally Beauty - Evercolor Starlight Waterproof Eyeliner in Sailor
Ár: $15 ~ 3.400 Ft
A csomag sminkterméke ez a szemceruza volt. A színe mély kék ami tényleg jól mutat, csak nem rajtam. Ez az a szín amit egyáltalán nem érzek közel magamhoz, főleg nem sminktermékben. 
Ami egyből megfogott az az illata, nagyon emlékeztetett valamire. Rég nem éreztem ezt a szagot úgyhogy eltartott pár percig mire az ovis emlékek ködéből feltört a tempera képe. Lehet csak én vagyok ilyen kis kattant, de én szerettem a tempera illatát, ahogy a friss, dobozból kiszedett felfújható úszóguminak is ellenállhatatlan az illata, ohh azok a csodás gyermek évek.
Egyébként magával a ceruzával semmi probléma. Az állaga csodás, könnyen fel lehet vinni és szépen eldolgozható. Pár perc után pedig úgy tart, hogy este szinte le kell robbantani. 
Egy szó mint száz, minőségre ötöst kap, csak sajna a szín nem találó.


Név: Whish - Coconut Milk Correcting Gel
Ár: $32 ~ 7.200 Ft (teljes méret 150 ml)
 
A második okosság a csomagomban ez a kókusz illatú napozás utáni regeneráló krém. Kifejezetten arcra való, elvileg csökkenti a rácokat és mérsékli a nap által okozott károkat. Majd meglássuk, lassan megyünk nyaralni egy kicsit, majd ott bevetem.
   

Név: (Malin+Goetz) - Vitamin e face moisturizer
Ár: $45 ~ 10.100 Ft (teljes méret 4 oz ~ 118 ml)



A leírás alapján ez valami csoda krém. Nem tartalmaz olajat, pillanatok alatt felszívődik és smink alá alapozónak is tökéletes. Egy este már kipróbáltam, tényleg nagyon kellemes a bőrön, akik érzékenyek a szagokra azoknak kifejezetten ajánlom, teljesen szagtalan.
  

Név: Whish - Hair Inhibiting Deodorant Swipes
Ár: $16 ~ 3.600 Ft


Szőr növekedést csökkentő törlőkendő, ez az amire nincs semmi szükségem, de a kíváncsi énem azért felkapta a fejét. A probléma csak az, hogy mindössze egy darabot küldtek, abból félek nem fogom megtudni mennyire hatékony.
  

Név: uniqONE - Hair Treatment
Ár: $18 ~ 4.000 Ft (teljes méret 30 ml)



Incsi-fincsi illatú hajápoló, leírás alapján fényesebbé, egészségesebbé és puhábbá teszi a hajat. Egy hasonló termék már volt az egyik csomagban, azt nagyon szerettem, remélem erről sem lesz más a véleményem.




Jövöhét végén elutazunk pár napra Los Angelesbe. Hogy micsoda csodákban volt ott részünk arról mindenképp szeretnék készíteni egy bejegyzést. Esetleg érdekelne Titeket azzal kapcsolatban is egy bejegyzés, hogy mit pakoltam a sminkes táskámba/neszeszerembe vagy esetleg az utazótáskámba? Ha más ötletetek van azt is örömmel fogadom!

6 megjegyzés:

  1. (Vallomással kezdek: nemrég találtam a blogodra a swapon keresztül, és nagyon tetszik, amiket írsz, mert szerintem nagyon hasonló a stílusunk...)
    Mindenképp írd meg, miket pakoltál:) Olyan jó ezeket az összeállításokat olvasgatni... :)
    A kék szemceruza tényleg melléfogás, legalábbis nekem is ez a véleményem. A szőrnövekedés-gátló kendő pedig iszonyú hülyeség, mármint ha tényleg csak egyetlen egy darabot küldtek. Mondjuk, így legalább ki tudod próbálni, hogy allergiás vagy-e rá vagy sem...
    Jó nyaralást, jó kikapcsolódást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Úúúú annyira jó ilyet olvasni, köszönöm! :) Ok, mindenképp lesz egy pakolós bejegyzés is. ;)

      Törlés
  2. Jó nyaralást kívánok első körben!
    Szerintem ez jó kis csomag, biztos azért látom így, mert ahogy elnézem tényleg jobb mint mondjuk egy magyar beautybox. Bár a Szépségbox-szal meg vagyok elégedve :) Mindig raknak bele felesleges terméket, vagy termékmintát :D
    Amúgy ezek a csomagok is hó végén jönnek ki, vagy ott hogy működik a menet? ( lehet vagy vagyok és hiába olvastalak vissza elkerülte a figyelmem:))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nem írtam még meg sehol hogy működik pontosan a birchbox, bocsi. :) Többnyire hónap közepén szoktam kézhez kapni a csomagokat, bár én a szerencsések között vagyok, mert a központjuk itt van New Yorkban, így ide hamar ideér. Amúgy nagyon szeretem őket, tényleg jó dolgokat válogatnak össze, csak az ehavi nem fogott meg igazán.
      Azért egyszer egy Szépségbox-ot is kipróbálnék. :)

      Törlés
  3. Los Angeles! Jó utat! Én minden beszámolódat várom a kirándulásotokkal kapcsolatban! Puszi! :)

    VálaszTörlés