2014. július 30., szerda

Influenster Box

Ma egy új dobozt akarok nektek megmutatni amit nem rég kaptam kézhez. Ezt a csomagot teljesen ingyen kaptam, csak egy honlapon kellett regisztrálni ahol különböző termékekről kellett véleményt írni amik után pontot kaptam. Ha sikerül összeszedni elég pontot akkor bekerülsz egy sorsolásba és a szerencsés nyerteseknek küldenek egy dobozt tele különféle termékekkel kipróbálásra. És mit sejthetitek én is nyertem! Jeejj!

Today I want to show you a new box that I received recently. This package is completely free I just had to register on a website where I gave opinion about different products and I received points for them. If you manage to collect enough points you can get into a lottery and the lucky winners receive a box full of various products to try out. And as you can guess I won! Jeejj!
Név: Hawaiian Tropic Silk Hidration After Sun
Ár: $8.99 ~ 2.077 Ft

Ez volt az termék amit először kipróbáltam a dobozból. Pont nyaralásra készültünk mikor megérkezett így nagyon jól jött. Éles bevetésen is ki lett próbálva mivel párom is és én is kissé megpirultunk és sajnos azt kell mondanom, hogy nem szerepelt olyan jól mint vártam volna. Az illata kókusz és papaya, nagyon kellemes, az állaga is krémes, gyorsan beszívódó és ha nincs szükség rá, hogy hűsítse és nyugtassa a bőrt akkor tökéletes szerepel mint egy napozás utáni bőrápoló. 


It was the first product I tried out from the box. We were preparing for a holiday when it arrived so it came handy. We tried it out in real situation since my husband and I both slightly burned in the sun and unfortunately I have to say it wasn't as good as I expected. The smell is coconut and papaya, very nice and the texture is creamy, fast absorbing, and if you don't need to soothe and cool the skin this is a perfect after-sun skin care.


Név: Not Your Mother's Beach Babe Shampoo & Conditioner
Ár: $6 ~ 1.386 Ft

Imádom ennek a márkának a nevét és szerencsére a termékeik is egész jók. Bár a mostani samponom és kondícionálóm nem fogom erre lecserélni, elégedett vagyok ezekkel is. A samponnal nem volt különösebb problémám de a kondícionáló nem volt elég tápláló a hajamnak. Az illatukat nagyon szeretem, kissé édes kókuszos, azokra a régi naptejekre emlékeztet amit mindenki használt gyerekkoromban, fogadok, hogy ti is tudjátok mire gondolok...

I love the name of this brand and fortunately the products of them are pretty good too. Although I won't replace my current shampoo and conditioner I'm happy with these as well. I didn't have any particular problem with shampoo but the conditioner wasn't rich enough for my hair. Their scent is what I really like, slightly sweet coconut it reminds me of those old sunscreen that everyone used in my childhood I bet that you all know what I mean...

Név: SinfulColors Professional Nail Polish
Ár: $1.99 ~ 460 Ft

Na ezen még gondolkodnom kell milyen kombinációban fogom kipróbálni, mert így magában nekem kicsit bátor ez a szín. A mintán három rétegben vittem fel, így szépen fed. Az üvegen keresztül látszanak apró csillámok is a lakkban amik sajnos felkenve már nem igazán láthatóak. Ha kitalálok valami jó kis manit hozzá, majd mindenképp megmutatom nektek, vagy ha valami ötletetek írjátok meg!  

So I have to think about a little in what kind of combination I would like to try it, because it's a bit brave color for me on it's own. On the sample I used three layers and it covers quite well. Through the glass there are tiny sparkles but unfortunately it is not really visible on the nail. If I figure out some good manicure I'll definitely show you or if you have some ideas let me know!


Név: First Aid Shot Therapy
Ár: $2.99 ~ 690 Ft

Még sosem volt dolgom folyékony fájdalom csillapítóval de nem tartom rossz ötletnek, kíváncsi vagyok mennyire lehet hatékony. A leírás alapján gyorsan orvosolja a fejfájást, fogfájást, menstruációs fájdalmakat és sok egyéb kellemetlenséget.

I've never tried liquid pain relief but I think it isn't a bad idea, I wonder how effective can it be. Based on the description it's a quick relief for headaches, toothache, menstrual pain and lots of other discomfort.Név: Jamba Juice Smoothie Kits
Ár: $2.99 ~ 690 Ft

Ennek a kuponnak nagyon örülök, amúgy is elég sűrűn megfordulunk a Jamba Juice-ban, így legalább kedvezményesen kipróbálhatom itthon is. Nem tudom ismeritek-e a márkát, de a lényeg, hogy nagyon finom smoothie-kat és shake-ket lehet náluk venni, isteni ebben a nyári hőségben.

I'm very glad for these coupons. We go to Jamba Juice quit often anyway so at least it's a great way to try them at home as well. I'm not sure you know the brand, but the point is that they have very delicious smoothies and shakes, great in this summer heat.Ti mit gondoltok erről a dobozról? Én nagyon örülök mindennek ami a csomagban volt, talán a körömlakkból más színt választottam volna, ha rajtam áll, de így legalább kicsit kimozdulok a megszokott színvilágból.

What do you think about the box? I am very glad with everything I got in this package, probably I would have chosen a different nail polish if it's on me, but at least I'll try something out of my comfort zone.

4 megjegyzés:

  1. Válaszok
    1. https://www.influenster.com/
      Nem tudom, hogy otthonról elérhető-e, ha sikerül regisztrálni mindenképp írd meg. :)

      Törlés