2014. április 2., szerda

Lush Lip Scrub


Mikor elsétálok a Lush üzlet mellett szinte kibírhatatlan, hogy ne forduljak be az ajtón és szaglásszak meg mindent a polcokon. Egy pár hete nem is bírtam ki és egy kis tégely be is pattant a táskámba, egészen pontosan a Mint Tulips ajakradír.
Sokat hallottam már róla, hogy mennyire fantasztikus és milyen pihe-puha lesz utána az ajkad, gondoltam kipróbálom, adjunk egy esélyt neki.


When I'm next to a Lush store it is almost impossible to stay out and not go in to try everything on the shelves. A couple of weeks ago I couldn't say no and I also bought Mint Tulips lip scrub.
 I've heard a lot about how fantastic and how soft your lips after using this. I thought I should try, let's give it a chance.
 Az állaga sima cukor ízesítve és egy kis olajjal dúsítva, hogy ne szárítson. Az illata és íze is mentolos és édes, eleinte kicsit tartottam tőle, nem a kedvenc párosításom, de meglepően kellemes volt mikor először kipróbáltam.  
Többnyire este használom lefekvés előtt nagyjából minden harmadik nap. Vigyázni kell vele, hogy ne nyúlj hozzá vizes kézzel mert a cukor könnyen összeragad és használhatatlan lesz. Mikor végeztél akár meg is eheted a maradékot mivel csak természetes összetevőket tartalmaz.
Hogy egészen őszinte legyek nem hiszem, hogy megéri megvenni. Erre a feladatra bőven elég fogmosás után az ajkakat is átdörzsölni a fogkefével. De a fogkefém jó ideig csak a fogaimmal fog törődni, mert az biztos, hogy ez a kis tégely elég lesz nagyon sokáig.  

The texture is simple flavored sugar with a little oil so it doesn't dry the lips. The smell and flavor is minty and sweet in the same time. At first I was afraid because it isn't my favorite combination but when I first tried it was surprisingly pleasant.
Usually I use it at night before I go to bed pretty much every third day. Be careful don't touch it with wet hands because the sugar sticks together easily and then it's useless. When you're done you can eat the residue on your lips because it contains only natural ingredients.
To be honest I don't think it worth to buy it. For this job it's more than enough to scrub your lips with the toothbrush after brushing your teeth. But for a while my toothbrush will take care of only my teeth because I'm sure that this little jar will be enough for a long time.
Mit gondoltok róla, ti használtatok már valamit a Lush kínálatából? 
What do you think? Have you ever tried something from Lush?

2 megjegyzés: