2014. február 26., szerda

februári birchbox


Hát az ehavi dobozka is elég vegyesre sikerült, van benne olyan is ami nagy csalódás. De úgy összességében megint jól jártam.



Név: 100% Pure - Fruit Pigmented Mascara 
Ár: $18 ~ 4.066 Ft

Mikor megláttam a csomagban teljesen odáig voltam, csupa jókat hallottam a márkáról és a csomagolás is olyan cuki. De sajnos ez az eddigi talán legkiábrándítóbb termék amit kaptam. Nem csak a formula elkeserítően rossz, de maga a spirál is használhatatlan. Szerintem a fotón is jól látszik, hogy az összes festék rá van ragadva a fejre és egyszerűen nem lehet hasznalni. Azért a kíváncsiság dolgozott bennem eléggé és egy másik sprilállal sikerült felvinni a pilláimra egy keveset, hát nem kellett volna. Ragacsos és kezelhetetlen az egész. Persze, hogy az egész összeragadt, úgy nézett ki mintha összesen négy pillam lenne, ráadásul sziklányi festék darabok csücsültek rajtuk. Megpróbáltam szétválasztani őket, de addigra úgy megkötött, hogy csak tépte a pilláim. 
Bízom benne, hogy csak én kaptam hibás mintát mert nem hiszem el, hogy valaki valóban piacra dobna bármit ami ennyire használhatatlan. 


Név: Agave - Healing Oil Treatment
Ár: $24 ~ 5.421 Ft (2 oz ~ 60 ml)

Még nem próbáltam ki, de egész rá vagyok kattanva a mindenféle olajakra mióta kipróbáltam a Tarte maracuja olaját. Azt írják az agave olaj természetes hidratáló hatásának köszönhetően a haj egészséges,  puha és kezelhető lesz. Az olaj tartalmaz még vanília és kókusz összetevőket, hogy még szebbé (és illatosabbá) varászolja a hajunk. Már várom, hogy kipróbáljam.  




Név: Coola - Tinted Matte SPF 30 for face
Ár: $36 ~ 8.132 Ft (1.7 oz ~ 50 ml)

Sajnos erről sem tudok semmi jót mondani. A tubusból szinte semmit nem lehet kifacsarni, annyira kevés volt benne, hogy még egy rendes képre sem futotta. Ráadásul ami kijött az rettentő olajos volt, semmiféle matt hatást nem lehetett vele elérni. A helyzet itt is ugyanaz mint a spirálnál, bízom benne, hogy az eredeti termék ennél jobb minőségű. A Coola itt egyébként ez egyik legjobb márka ha napvédő szerekről van szó, persze nem is drogéria áron adják őket.



Név: Harvey Prince - Hello
Ár: $55 ~ 12.425 Ft (50 ml)

Az összetevői alapján (grapefruit, citrom, mandarin) egy sokkal üdébb, frissebb illatra számítottam, de ez inkább édes és komoly. Az írják ez a illat felidézi mikor egy meleg, napos reggelen felébredsz és érzed a virágok illatát. Háát... nálam nem működött.


Név: DDF - Ultra-Lite Oil-Free Moisturizing Dew
Ár: $42 ~ 9.487 Ft (1.7 oz ~ 50 ml)

Ha minden igaz, ez pont az én bőrömnek való hidratáló. Telis tele van minden jóval, aloe vera, A,C,E vitamin, szőlőmag kivonat és a legjobb, hogy kifejezetten olajos bőrre ajánlják. Egyszer már kipróbáltam és valóban jó ideig nem zsírosodott a bőröm és egy pillanat alatt felszívódott. Amíg tart ez a kis minta addig biztos része lesz a reggeli rutinnak, utána majd meglátjuk.   




4 megjegyzés:

  1. A spirál elég ijesztően néz ki :S Sajnálom, hogy ilyen is került a dobozba.
    Az olajra kíváncsi vagyok, lesz róla teszt?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megnézem mennyi van benne és ha legalább 2 használatra elég akkor írok róla egy tesztet. :) Köszi, hogy említetted. :)

      Törlés
  2. Úúúúristen, az a spirál! :O Mondjuk tényleg lehet, hogy csak ez a példány romlott, egyszer anno én is jártam úgy egy L'oreal-al, hogy az összes (!) festék kijött a spirállal együtt... :D

    VálaszTörlés
  3. Szia !
    Én kipróbáltam ezt az Agave - Healing Oil Treatment -t,de kevésbé tetszett ..oké,puha volt tőle a hajam,viszont a töredezést nem szüntette meg. Ami bevált,az a kevin murphy hajápoló termékcsalád. A White Hairben ajánlották,hogy rendbe tenné a hajam,és igazuk lett. Már nem töredezik a hajam,fényesebb,jobb tapintású,mindig olyan érzés,mintha a White Hairből távoznék,szerintem ezt próbáld ki,nem fogsz csalódni :)

    VálaszTörlés