2014. január 21., kedd

januári birchbox


Megjött az év első dobozkája telis-tele minden jóval. Mindig feldob mikor látom milyen újdonságokat próbálhatok ki ebben a hónapban. Most volt benne körömös, sminkes, hajas és egy kis extra is. Ez most tényleg nagyon tetszik, jól indították az évet, maradjon is meg ez a lendület.



Név: Inika - Mineral Eyeshadow in Eternal Marine
Ár: $20 ~ 4.430 Ft

Még sosem volt ásványi szemhéjpúderem, igazán kíváncsi vagyok milyen használat közben. A csomagolása nagyon egyszerű, tégelyes, jól záródó csavaros tetővel, a festék pedig négy apró lyukon tud kijutni. A színe nagyon szép, selymes fényű szürkés ezüst. Mikor kipróbáltam furcsa volt, hogy nem egyenletesen oszlik el, a képen is látszik, hogy az első húzás (szürke rész középen) jóval erősebb és nem hagyta magát eldolgozni, ezt még meg kell tanulni kezelni.   


Név: Fekkai - Brilliant Glossing Shampoo and Conditoner
Ár: $19.99 ~ 4.427 Ft

Egyelőre sokat nem tudok róla mondani, a márkát nem ismerem, de kellemes, friss illatú sampon és kondícionáló. Leírás alapján a tisztává és fényessé teszi a hajat, de ezt reméltem is. 


Név: Nail Rock - Glitter
Ár: $6.99 ~ 1.550 Ft

Az egész csomagból ez a kedvenc darabom. Rég ki akartam próbálni valami hasonló glitteres körömlakkot, most végre itt az idő. A glitter egész apró, finom szemcsés és passzol a lakk színéhez, biztos jól mutatnak majd együtt. Már alig várom, hogy kipróbáljam.  

Név: Reviver - Dry Deodorant Wipe
Ár: $16 ~ 3.545 Ft

Ez volt az ehavi extra, egy szag eltüntető kendő. A használati utasítás szerint csak végig kell dörzsölni a ruhát a fehér részével és el is tünteti a nem kívánatos szagokat. Használható dohányzás, tűzgyújtás vagy étkezés után és ahogy kibontottam valóban kellemes illata volt. Be is rakom a táskámba, ki tudja mikor fog jól jönni. 

Nektek hogy tetszik? Nálam minden nyerő, még a kendő is nagy kedvenc.

5 megjegyzés:

  1. Megint csudiklassz volt a doboz :) A lakkról hozol bejegyzést?:)

    VálaszTörlés
  2. Jó kis dolgok voltak benne, a legjobban a lakk és a glitter tetszik :) A kendő érdekesen hangzik :)

    VálaszTörlés
  3. az összes tetszik. Bár a kék körömlakkokkal olyan 10 éve már lefutottam a magam "szeretem"-körét, és ma már a konszolidáltabb színek vonzanak, de az ötlet tetszik:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nálam sem tartozik a kedvenc színek közé a kék, de legalább egy kicsit kimozdulok a komfortzónámból. :)

      Törlés