2013. október 20., vasárnap

októberi birchbox

Még mielőtt hazautaztam volna épp megkaptam a havi kis csomagom és gyorsan ki is próbálgattam a dolgokat, hogy megtudjam írni róluk a beszámolót. Most is voltak nagyon nyerő és kevésbé a szívemhez közeli termékek, de azt kell mondjam, szerintem ez volt az egyik eddigi legjobb dobozocska ami nálam landolt.

 

 Név: ChapStick Moisturizer - Hidration Lock
Ár: $2.99 ~ 643 Ft
Sok időm sajnos nem volt vele kísérletezni, és magammal sem hoztam, de az első benyomások nagyon pozitívak. Sok jót hallottam már a márkáról és rég ki is szerettem volna próbálni, de amíg vagy öt hasonszőrű ajakbalzsam pihen a polcon addig nem fogok újat venni. De micsoda szerencsére, itt az én kis csomagküldő szolgálatom és kapom tőlük.
Tényleg nagyon kellemes érzés használat közben, de hogy valóban 8 órán át hidratál-e azt nem tudom, és nekem kicsit irreálisnak is tűnik, de mindenképp próbára fogom tenni.
 Név: Alison Raffaele - Reality Base Foundation (skintone 3)
Ár: $38 ~ 8.170 Ft
Őt sem siketült tesztelnem, épp csak a kézemen játszottam vele egy kicsit. Az árnyalat jónak tűnik, a csuklómon próbáltam és ott bevált, az erek is halványodtak. Nem egy teljes fedést biztosító alapozó, de szépen kiegyenlíti a bőrt, kisebb hibákat és pirosságot elfed. Hogy hogy állja a sarat éles bevetésben, kibír-e egy egész napot, még nem tudom, de ilyen borsos árért remélem jól teljesít.
 Név: POP Beauty - Aqua Lacquer (Flowering Fuchsia)
Ár: $14 ~ 3.010 Ft

Bár az előző két termékről még nincs teljes véleményem azért a pozitív oldal felé hajlok. Ne ez a kis szájfény nálam egy az egyben a sötét oldal szülötte. Nekem nincs annál kellemetlenebb dolog mikor összeragad a szám a szájfénytől. Eleve nagyon ritkán használok, mert még kevés olyat találtam aminek tetszik az állaga és nem ragad. Na ezzel pedig egy cipőt a falra lehetne ragasztani, emellett ez a fukszia árnyalat semmilyen színt nem ad. Az aplikátor pedig egy műanyag, spatula szerű vég.
Az alapján amiket hallottam már a márkáról én sokkal többet vártam volna tőle.
Név: Liz Earle Cleanse & Polish™  - Hot Cloth Cleanser Starter Kit
Ár: $24.5 ~ 5.268 Ft (teljes méret 3.3 fl.oz ~97,5 ml) 
A csomag nagy befutója ez az arctisztító. Egyszerű fehér krém amit száraz bőrön kell elkenni majd a mellé kapott kendőt langyos vízzel benedvesítve kell finoman ledörzsölni, utána pedig alaposan leöblíteni. Egy szerény hidratáló hatása is van, de mindenképp kell utána krém. Mióta megvan minden második nap használom és a bőröm érezhetően puhább és frissebb. Most magammal is hoztam mivel a hosszú út és a jetlag miatti kialvatlanság nagyon meglátszik a bőrömön, ilyenkor minden segítség elkell.
Mint írtam is az elején elégedett vagyok a dolgokkal amiket kaptam ebben a hónapban, leszámítva a szájfényt, szerintem igazán jól jártam.

2 megjegyzés:

  1. Az az arctisztító nagyon jól hangzik :) Már alig vártam, hogy megkapd a csomagod :D

    VálaszTörlés
  2. Ajjjaaaakkkáápolóóóó *-* majd remélem,hogy lesz bővebb nyilatkozat róla , mert imááááááádom az ajakbalzsamokat, ha lehetne az összeset megvenném, ami a világon van.

    VálaszTörlés