2013. június 12., szerda

cseréljünk csomagot!

Mostanában van egy új videó típus a Youtube-on amit elég sokat nézegetek. Imádom a meglepetéseket valószínű ezért is szerettem bele a swap videókba. A lényege annyi, hogy a cserélő páros mind két féle összekészít egy - egy csomagot ami tele van fincsiségekkel a másik számára, ez lehet smink, divat, kiegészítő, szinte bármi ameddig a fantáziátok nyújtózik. Persze érdemes megegyezni egy összeghatárban és jó azt is megbeszélni, hogy milyen termékeknek, színeknek örülne a másik, hogy elkerüljék a kínos pillanatokat. "Igen, nagyon szép ez a lakk, de sose lakkozom a körmöm." Upsz...
Imádom, hogy mikor bontják a csomagokat olyan izgatottak, tényleg látni, hogy nagyon élvezik.



Egy kedvenc Youtube-osom, Melmphs két swap videóját hoztam a témában. A csajszi halálian adja elő magát, imádom a stílusát és az akcentusát. Valószínű más dimenziókban jár mint mi földi halandók, de imádnivaló, az a fajta cukorbogár aki már túlpörgte magát a cukor mennyiségtől.


 
Remélem nektek is tetszenek ezek a fajta videók, nektek esetleg volt már ilyenben részetek?
Ha esetleg bárkinek lenne kedve hasonló csomag cserélgetéshez írjon nyugodtan!

9 megjegyzés:

  1. Szerintem ez nagyon jó kis ötlet, jó lenne megvalósítani itthon is. Ha gondolod, jövő hónapban összehozhatunk egy csereberét :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Rendben, benne vagyok, majd a részleteket még megbeszéljük. :)

      Törlés
    2. bellalablog@gmail.com, írd meg nagyjából miként gondoltad, megbeszéljük :)

      Törlés
  2. Én is nagyon bírom ezeket a swap videókat, láttam már egy párat, mondjuk ahogy én elnéztem őket, elég durva összegekben vásárolnak egymásnak, pedig szerintem úgy lenne izgi, hogy mondjuk kevesebből mit tudnak kihozni :)! De egyébként engem is mozgat ez a dolog... lehet bevállalnék egyszer egy ilyet :)!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ne aggódj, eszem ágában sincs durvulni az összegekkel, de ha kedvet kapsz csak írj, sok izgi dolog van itt a tengerentúli drogériákban. :)

      Törlés
  3. Mondjuk itt az alsó videóban pont nem olyan durva az összeg, de én rendszerint ilyen 100, meg 500 dolláros swap videókba futottam bele, azért az durva :D:D:!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Láttam én is egy pár olyan videót ahol határ a csillagos ég, de jobban szeretem azokat ahol van benne valami kihívás, hogy egy ésszerű határon belül minél több terméket be tudj szerezni. Na és persze számomra a lényeg az hogy jól szórakozzunk, nem pedig az anyagi csőd. :)

      Törlés
  4. Zsófi! Ez a lehetőség még fenn áll? :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze! Írj egy e-mailt és megbeszéljük a részleteket! :)

      Törlés